![]() |
Re: Ghetto Tuning Bucureşti
2 Attachment(s)
Salut,
Ma intereseaza si pe mine o modificare pe un eos bara fata, cam cat m'ar costa? |
3 Attachment(s)
Salut, sa imi astupi bandourile pt o bara fata de Megane, daca se poate, si ce pret?
Am mai dat si mail pe site-ul tau si nu am primit nici un raspuns. Atasez si cateva poze sa iti faci o idee. |
Daca se poate , tare sunt curios cum va iesi final, voi urmari topicul. La asa ceva ma gandeam si eu (atat in fata cat si in spate) dar nu-mi imaginam cum ar arata. Succes daca se baga. :)
|
o sa revin si eu zilele astea cu poze : portbagaj CSL & bara fatza clean e46 ... trebuia sa o fac de mult dar mereu uit sa iau cablu de date dupa mine :) scuze mihaitza =))))
|
frumoase lucrari.Vad ca esti specializat pe prelungiri si bad boy looc.Teai baga la un proiect mai complex?
|
10 Attachment(s)
nsl_iuli, nu fac
casp3r, mi-ai mai dat o data mesaj privat in care mi-ai pus 1000 de intrebari depsre un "proiect complex", ti-am raspuns la toate si nu s-a mai intamplat nimic. deci nu modificari bmw e46: - bara fata clean - eleron tip CSL (mai mare putin decat originalul, asa a fost "comandat") - eliminat bandouri |
Felicitari mestere super frumos bv .
|
4 Attachment(s)
mersi
alta lucrare simpatica: o prelungire de capota pentru polo 1 |
1 Attachment(s)
Ai putea face bad boy pt corsa?si cam cat ar costa?ms
|
7 Attachment(s)
ti-am raspuns
ford mondeo in devenire RS: |
]Salut,
Ma intereseaza si pe mine o modificare pe un eos bara fata, cam cat m'ar costa? pozele sunt atasate mai sus |
salut, nu fac
|
2 Attachment(s)
Salut,
Crezi ca ma poti ajuta sa fac niste modificari la fetele de usi pe fata ? Mi-am luat niste difuzoare si nu-mi incap, si as vrea sa refac din fibra tot suportul lor. Atasez o imagine ca sa iti faci o idee, este voba de toata piesa cu galben. Daca se poate face da-mi si mie un PM. Merci frumos. |
2 Attachment(s)
Cat ma costa sa modific partea de jos la un w211 avangarde, ca sa arate ca una de brabus??
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:02. |
- Copyright 2026 4Tuning