Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse poze/filme (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/7038-diverse-poze-filme.html)

Bmw_E30dak 25-05-06 19:08

Re: Diverse poze/filme

Quote:

Originally Posted by shantzu
pai daca tu asemeni o masina cu roll bar cu un monster truck , nu vreau sa imi imaginez ce inseamna pt tine monster truck ;)
P.S. monster truckul deobicei nu are roll bar , jeepurile alea de off-road au roll bar ;)

am zis si eu ce mi-a venit primu lucru in minte ce draq sariti totzi pe capul meu?

kraven_4_all 25-05-06 19:22

off topic ...iti vin km putine lucruri in minte ...n`ar trebuii sa spui tot ce gandeshti...adik unii din noi ne mai retzinem de la astfel de comentarii...cu primu` lucru` kre ne vine in minte!!!:))
on topic:...shtiam mashina....dak nu ma inshel ...kred k a fost pusa poza si prin COX...kred!!!

dragos2900 25-05-06 21:21

1 Attachment(s)
Va place acest Hummer?:D

Vibe 25-05-06 21:44

4 Attachment(s)
Special pentru cunoscatori :P dar si pentru fanatici :) .... pozele sunt din Ploiesti :)))) ( joke )

Vladz 25-05-06 21:46

cred ca batman ar fi fost invidios :D super OZN`u :D:peace:

Bmw_E30dak 25-05-06 21:51

Quote:

Originally Posted by djvibe
Special pentru cunoscatori :P dar si pentru fanatici :) .... pozele sunt din Ploiesti :)))) ( joke )

un lucru e sigur nu sunt din romania 1 nu sunt drumurile noastre 2 nu sunt loganuri

Vibe 25-05-06 21:56

Adica sa inteleg ca ai ceva cu loganurile?:P:) ca sunt prea multe sau ce?:)

Bmw_E30dak 25-05-06 22:59

Quote:

Originally Posted by djvibe
Adica sa inteleg ca ai ceva cu loganurile?:P:) ca sunt prea multe sau ce?:)

nu am nimik dar nu sunt masini romanesti pe acolo si loganul e cea mai "romaneasca"

dragos2900 25-05-06 23:10

Quote:

Originally Posted by eko_squad_2006
nu am nimik dar nu sunt masini romanesti pe acolo si loganul e cea mai "romaneasca"

Da' ai vrea tu sa ai o masina dasta "romaneasca"...... ca sa nu mai mergi cu bicicleta!

DONU' 25-05-06 23:29

Quote:

Originally Posted by kraven_4_all
off topic ...iti vin km putine lucruri in minte ...n`ar trebuii sa spui tot ce gandeshti...adik unii din noi ne mai retzinem de la astfel de comentarii...cu primu` lucru` kre ne vine in minte!!!:))
on topic:...shtiam mashina....dak nu ma inshel ...kred k a fost pusa poza si prin COX...kred!!!

Asa Krav-uleee!
Intr-adevar masina a aparut in COX la Kitchuri chiar in primul numar! ;)

Bmw_E30dak 25-05-06 23:33

Quote:

Originally Posted by dragos2900
Da' ai vrea tu sa ai o masina dasta "romaneasca"...... ca sa nu mai mergi cu bicicleta!

dragose eu nu m-am referit la tt ci la faptul k nu sunt masini romanesti (cunonscute) pe acolo dak nu ai inteles
k?

shantzu 26-05-06 13:53

nesomn daca nu dai un raspuns folositor nu mai dai ;) vezi canu esti privit bine pe aici ;)
'' k? ''

CobraArt 26-05-06 14:17

Quote:

Originally Posted by eko_squad_2006
dragose eu nu m-am referit la tt ci la faptul k nu sunt masini romanesti (cunonscute) pe acolo dak nu ai inteles
k?

Ma apuca somnu cand citesc posturile lui nesomn

DONU' 26-05-06 15:00

1 Attachment(s)
Saptamana trecuta, duminica seara

Skma 26-05-06 15:33

Era sa-l acopar pe TNG cu burta:lol:

All times are GMT +2. The time now is 18:18.

- Copyright 2026 4Tuning