![]() |
Re: My KYS !!
eu nu stiu ce tot se consuma unii ... din punctul meu de vedere... masina arata impecabil.
Decat sa fi avut vorba lui ...spoilere cat mai mari si nu stiu ce alte zorzoane ...arata mult mai bine asa ,mai clean! Ca sa nu mai zic ... mai kys`ule esti un super baietas! esti de nota 11 , cam "timid" uneori ( stim noi de ce :))))) ). Ma bucur ca ti-a facut placere sa stai cu noi la un pahar de vorba ... oricum sentimentul a fost reciproc! Sa traiesti si tu si familia ta frumoasa si cat despre invidiosi... un singur lucru iti spun lasa-i in treaba lor ca sunt rupti in carcasa de foame ,n-au o chifla in stomac si se dau mari tuneri! |
astept mesaj de la tine KYS :) ne vedem intr-o zi sa iti spun cam ce idei am eu :) in mare parte am idei demente si bune il poti intreba pe diego :)
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Ms ptr vorbele frumoase funny bunny :) De multe ori am fost dezamagit de masinile unora care arata intr-un fel in poze iar in realitate ......valea plangerii. Dorinta mea ar fi ca sa refac micile/marile imperfectiuni pe care masina mea le are astfel ca in realitate sa arate identic ca in poze.
Stiu ca : barile trebuiesc revopsite si finisate, grila fata..la fel , imi trebuiesc cauciucuri..folie omologata..revopsire oglinzi , geamurile farurilor smirgheluite si refacute , in interior am mult de lucrat ( prin repozitionarea tweeterelor , montarea inelelor mdf si izolatia fonica.) In concluzie , nu ca ma laud , dar in afara de mici imperfectiuni, masina arata ca-n poze. Boooonnn. Trecand la alta fila din poveste : - azi am achizitionat bece cu leduri rosii ptr semnalizari , prelata ( ptr protejarea vopselei de zgarieturile trecatorilor in timpul saptamanii atunci cand masina nu este miscata) si am vopsit negru mat chestiile dintre scaunele fata ( nu stiu cum se numesc :) ) Va postez niste poze si un filmulet cu becele ( din pacate nu e calitativa imaginea :( ) |
oare nu aratau mai bine daca era vopsita grila gen prestige? interiorul "pare" ca acela de la loganurile cele mai ieftine ....:) e doar o parere nu o lua in serios :P :rolleyes2
|
:) nu o iau Crazy dar ESTE unul dintre loganurile cele mai ieftine :) In plus faza cu vopsitul a fost din lipsa de activitate. Poate revin asupra culorilor...altor idei...!
|
ai putea sa faci tot interiorul...negru aumite plastice gri ca sa iasa si un contrast bun...acum depinde de ce gust ai.....oricum exterioru e BOMBA!
-Doua intrebari la tine: cat a costat bara MCV + vopsitul ei.. si vopsitul capotei... |
in interior nu am terminat crazy ! urmeaza alte plastice + fetele de usa + plafonul ....Momentan trebe timp...
- bara 150 ron vopsitul ei 40 ron ( de aia arata in halul ala ) la care se adauga suporti proiectoare si grila de jos inca 110 ron. ( de origine ) - vopsitul capotei - pe casco |
i-ai fentat pe berbecii aia de la asigurare :))))
am vazut clipu cu semnalizarile... super sunt..vreau si eu neaparat.... si daca tot vb vreau si o "plinta de parchet" :)) sau chiar aia a ta! app dc nu te mai vad pe mes?:rolleyes2 |
Super mijto ideile astea ale tale KYS-ule.o sa iti copii si eu cateva din ele.
APP prin octombrie cand vin acasa ma pui si pe mine in leg cu cei care ti-au facut portbagajul si capota?Multa bafta |
kys-ule te-ai gandit sa folosesti modelul nou de faruri cu lupa ? cred ca ar da mai bine :)
|
cei (cel) care i-a facut capota & portbagajul e Ghetto Tuning ;)cam scumpisor da face lucru bun
|
40 de lei husa de schimbator din piele neagra, cusatura dubla de culoare gri.
|
6 Attachment(s)
in timpul petrecut la piatra Neamt m-am ales si cu o sedinta foto !! Ii multumesc pe aceasta cale lui stefan88.
Pozne : |
Frumos.. pacat ca erau mustele alea pe spoilerul fata
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:48. |
- Copyright 2026 4Tuning