![]() |
Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta
beton ce sa mai !! good work!!
|
10x! :D
pe spate n-o sa fac mari schimbari, doar pleoapa aia pe luneta (mai tarziu) si o toba sport, dar nu prea curand deocamdata m-am apucat de vechea bara de fata - o modific un pic de tot, o sa pun poze cu totul deodata cand termin inspectia tehnica e ca si rezolvata, si masina nu o mai vand muzica e in continua schimbare, desi nu e montata pe masina inca mai am multe proiecte incepute si neterminate, dar le iau pe rand si pana la vara trebuie sa termin... |
Spor la treaba... am incredere in tine... pana la urma tot la vb mea ai ajuns (dupa atata munca... era si pacat sa o vinzi :D )
|
eu zic sa folosesti un eleron original de tico.
P.S. Daca tu ai bani eu iti fac motorul turbo. La modul cel mai serios. |
super...imi place cum arata spatele......daca ii faci si motorul pe masura exteriorului...esti tatic;)
ps: chiar se poate pune turbo pe motorul de tico?:rolleyes2 |
anything is possible..smart cum are turbo pe motorasul ala de 700 cc ?
|
baga un scor peshte pentru toata tarasenia...
|
vb la un tel sau la intalnire
|
5 Attachment(s)
multzam cvlad! despre spatele lui pot spune ca nu-mi mai e rusine cu el, spre deosebire de partea din fata, asa cum era acum cateva luni (la un moment dat chiar imi placea...dar nu era bine, de-asta m-am si apucat sa modific si cred ca o sa iasa ok)
inspectia tehnica s-a terminat mai prost decat am preconizat eu, deci o sa mai am cateva hopuri maricele....in cateva saptamani sper sa rezolv totul cu bine (nu ca ar interesa pe cineva, dar... e topicul meu si spun ce vreau :!: :lol: ) @peste, la intalnirile voastre chiar as vrea si eu sa ajung, dar e putin cam greu....si totusi poate vorbim pe mes sau la telefon in legatura cu turbo....nu ma dau banii afara din casa, dar pentru asa ceva (daca nu e vorba de prea multi bani) mai vand cate o scula audio, mai strang ceva si tot o rezolv cumva...da si tu un buzz cand mai intri pe mess, pleeze! de obicei eu intru cam in fiecare seara am pus azi jantele pe 15 la loc, si i-am facut si niste poze noi (chiar daca se stia deja cum arata cu ele...) am montat si filtrul sport (simota), daca asta se poate numi "montat" (am taiat o teava de plastic si am indoit-o in cel mai ordinar mod posibil...daca a mai montat cineva filtru sport pe tico, si e multumit de sunet, il rog sa-mi dea si mie detalii despre obtinerea/prelucrarea tubulaturii :D |
e superb ;) arata f bine
felicitari si bafta multa in continuare ;) |
multzam!
sper ca o sa va placa si fata - in curand pun poze si cu "making of", desi sunt doar mici retusuri si finisaje (grila a disparut, va fi una separata) |
ar trebui sa faci si un "tutorial" de tuning pt tico :)))) oricum e super spatele ...ai grija de ea :D
|
Super stopurile...dau foarte bine pe masina ta.
|
Din ce motiv nu-ti place spoilerul pe fata? Dupa parerea mea este cel mai reusit Tico de la noi din tzara.
|
4 Attachment(s)
Multumesc Leutzu_, LKS & sorin_sorin95 pt complimente!
Spoilerul pe fata nu-mi place pentru ca e prea ascutit si parca nu prea se potriveste cu masina. Prin modificarile aduse voi elimina grila dintre faruri, voi atenua putin muchiile prea ascutite si voi elimina linia curba din aerisirile latelare. Poze cu difuzoarele de 20cm "montate" pe spate si cu un mic preview pentru spoilerul fata: (PS: bucata de pal de sub spoiler are rol de sustinere si nu va face parte din piesa finala; bara din poza are rol doar de mulaj pentru viitoarea matrita) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:27. |
- Copyright 2026 4Tuning