Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tutoriale & Help (https://forum.4tuning.ro/158-tutoriale-and-help.html)
-   -   HELP - cereri de poze (https://forum.4tuning.ro/158-tutoriale-and-help/6125-help-cereri-poze.html)

sebi2 26-05-07 12:26

Re: HELP - cereri de poze

hai fratilor urgent pls 3 dacii din poziti diferite fata spate si un lateral care sa sevada si bara fata si prag si putin din spate :)

nytrous_oxide05 26-05-07 12:37

vreau si yo niste poze cu masini cabrio din lateral...cam 4/5 lateral si 1/5 fata...adica se vede putin si fata..si inaltime cam 40/50...adica unghiul putin mai jos...poza facuta putin mai de jos... ms!..astept cat mai rpd daca are cineva ;)

2 fast 4 U 29-05-07 23:50

as vrea si eu niste poze cu logo-uri(ex:pioneer...NOS....Enkei......bbs....etc)dak aveti careva.................ms anticipat

Gabi 30-05-07 00:23

1 Attachment(s)
Logos !...

t1grul 30-05-07 10:24

5 Attachment(s)
si de la mine cateva...

Mmadd ddoGG 31-05-07 12:52

1 Attachment(s)
Am si eu nevoie de poza originala de la masina asta,am cautat 3 zile si tot n-am gasit-o

OmB* 31-05-07 13:40

1 Attachment(s)
are cineva poze cu masina asta din alte pozitii pls?????:?: :?:

(!8Y_M 31-05-07 15:46

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Mmadd ddoGG (Post 927006)
Am si eu nevoie de poza originala de la masina asta,am cautat 3 zile si tot n-am gasit-o

Aia exact.. nu am.. dar poate e buna asta...:-)

Cobra2007 31-05-07 17:16

pls am si eu nevoie de niste plase va rog, URGENT !

shantzu 31-05-07 21:22

vreau si eu ... am nevoie ... dati-mi si mie ...
voi nu stiti de gugal ? magicmanu ? carandmodel ? si altele....
noi nu am cerut la nimeni cand am invatat ... cand faceam o lucrare de 5 ore , 4 ore cautam materiale , si nu ne era lene ;) mai ales ca avam dial-up si stateam 5 minute sa incarce o poza ...

Cobra2007 31-05-07 22:07

shantzu nu vreau sa te certi cu noi dar din cate stim acest topic a fost facut special pt cereri de poze ! asa ca nu vad dc sari in sus....

shantzu 31-05-07 22:22

topicul nu a fost facut pt asta ... dar din cauza faptului ca toata lumea cerea poze , topicul a fost redenumit ....
aici fiecare punea poze d.p.d.v calitativ bune care ne ajutau la vt ;)

no limits design 31-05-07 22:26

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 928077)
topicul nu a fost facut pt asta ... dar din cauza faptului ca toata lumea cerea poze , topicul a fost redenumit ....
aici fiecare punea poze d.p.d.v calitativ bune care ne ajutau la vt ;)

Tot primeam mailuri k se posteaza mult la help ..... eram sigur k cinvea se cearta un pic aci :D .........da km are drptate shantzu .... de ce nu va facetzi shi voi o baza de date ceva?? ... stiu eu .... nishte foldere in care sa va adunatzi ce avetzi nevoie ... statzi doua noptzi shi va strangetzi materiale .... eu zic k e ideea cea mai buna .... bafta la totzi

nytrous_oxide05 31-05-07 23:53

1 Attachment(s)
Eu unul nu recurg la acest topic decat daca dupa cateva ore de cautat nu gasesc ce am nevoie... si nu am gasit de exemplu modelul asta de jante pe o masina de pe care sa se poata lua janta spate klumea...janta fatza e buna dar aia spate n-o pot lua...si daca o adaptez pe aia de pe fatza pare plata...asa ca plss dak are cineva modelul asta sau ceva asemanator astept..ms ;)

MKE 01-06-07 00:02

Quote:

Originally Posted by OmB* (Post 927071)
are cineva poze cu masina asta din alte pozitii pls?????:?: :?:

poze cu 206-le gasesti si aici pe forum pe la sectiunea nsl , fotografii profesioniste , mai gasesti si in galeria site-ului in albumele de la 4tuning days cursa de 1 mai etc...

All times are GMT +2. The time now is 07:13.

- Copyright 2026 4Tuning