![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Suceava
da vad ca pe aici se cam pune prafu' fratilor....nici un post nimica....??....lasand asta ...sa stiti ca o sa imi fie dor de voi:(...vam popat
|
bafta la cursa baietii. mult noroc si sa iasa bine. asteptam poze :D aveti grija de voi :wink: salutari din capitala :D
|
stefane.....vreau un premiu de la u si toy :D
|
Mirciule ...cred k ai sa ai o dezamagire ...dar ...Stefan e cam decis sa nu participe la cursa de la Suceava :(....oricum ...la urmatoarea cursa la care va participa ...cred k vom avea surprize :D...si o sa fim mandri ...nu k nu am fi si acum ....
Sa ne auzim cu bine ... |
inteleg ca are treaba cu organizarea si toate cele.......atunci am sa astept urmatoarea cursa....mult succes
|
astept si yo nijte filmuletze/poze etc cu ,,,,cursa de la suceava......si inca ceva......putina activitate pe forum nu ar strica...;)vam popat cu respect....
copilu' robertzel |
de o luna nu s-a postat =)) au postat mai mult bucurestenii , tare :)
|
opa...lume noua pe net...(adik eu) am chiulit in ult vreme... ceva treburi..cine stie cunoaste..;)
multumin celor din buc ca au sters praful pe aici :P |
In sfarsit am luat si eu permisu din a doua incercare:) prima picat cu 21 acum luat cu 24 :d inca un cd pe strazi... nu ma laud sunt doar bucuros
|
bv stefan ;)
eu crap k dau la anu in primavara si crek dau la sv examenu X( oricum , drive safe :D deci uite chestie misto, dupa 4 luni s-a postat si aici , ce se intampla baieti ? :( |
cu o floare nu se face primavara frate;)....va pupa robert si ne vedem zilele astea la suceava........
|
Salutare baieti :) Pe motiv ca vine mai toata lumea acasa de pe la facultati sau de unde erau plecati, ma gandeam la o intalnire maine(sambata)... am vorbit cu cativa din club si toti imi ziceau acelasi lucru: intalnire, intalnire :) asa ca maine ne vedem la locu nostru "ODN" sau in alta parte pe la un 17:00 Ziua Buna
|
salutare..sunt nou pe aici...as dori sa devin si eu membru CD...las si un id de mess...poate ma ajuta cineva..:)...
id razvan1515 |
am si eu o intrebare... se mai fac intalniri pe la suceava? ca vad ca pe forum e cam liniste...
|
Mantus'e las ca fac eu Trabi sapt asta si iesim pe strazi :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
- Copyright 2026 4Tuning