![]() |
Re: Discutii, Anunturi, Barfe etc.
Quote:
|
Quote:
Semnatura lui este un video de fapt, care ruleaza pe youtube, se numeste robotzi. Adica si-a trecut in semnatura ce zic aia in video... :) Probabil ca i-a placut foarte mult, video-ul este misto :-P |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
E ca si cum ar zice Arnold : "I will be right back" in loc de "I'll be back" :):):) E usoara paralela, daca nu reproduci exact nu are farmec..... |
Cine īmi poate da nişte detalii despre firma MAJORETTE PLATIUM la 1:18 ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu se poate face un topic cu "CE AM CUMPARAT ASTAZI"? ca sa vedem cu ce ne mai laudam si noi :D
|
Quote:
|
de ce?
|
Pentru ca abia s-au sters vreo 10-20 de topicuri de genul asta, nu e nevoie sa mai apara unul.
Daca vreti sa impartasiti cu colegii vostri noile achizitii le prezentati in topicurile de la "Machetele mele" respectand regulamentul sectiunii. |
ok, am inteles !
|
10 Attachment(s)
Da voi ce parere aveti despre modelele facute la JADA TOY ?
Cum au trecere la colectionari, cum sīnt apreciate, ce e la produsele JADA de obiectat? Īntreb ca eu nu ma pricep, nu m-am ocupat de machete si uite ca acum, om la 48 de ani, am primit doua masinute la scara 1:24 cadou deoarece persoana respectiva stiaca ma ocup de conversii hardware si credea ca le pot folosi īn acest scop. Iata pozele cu ce am primit. Un Hummer si un Nissan Z. Ambele facute de JADA : |
| All times are GMT +2. The time now is 21:44. |
- Copyright 2026 4Tuning