![]() |
Re: Kitch Tuning .... part 2
ba asta cu anvelopele e PENALA !
|
Quote:
mada'faca'san'a'va'kitsh :shock: |
3 Attachment(s)
Tuningul numai este ce era la inceput...fenomenul in sine a evoluat , oamenii deja vor mai mult decat un kit de spoilere si jante...isi pun un kit motor putere iar la dacii arhicunoscutul swap cu modestul motor de pe Renault M3
|
deci este vorba de un renault m3....interesant :))
|
astea cu schimbatu` de marca de la dacie la m3 ... relnault .. bmw si orice altceva a devenit aproape la fel de obisnuit ca si semnul nike pe luneta ..
cat despre setul de anvelope .... cel mai penal pusibil ...OMFG :shock::omfg: |
:D ala e tare cu 4x4 ala cica Tunetul Negru hahahaha,mare tie gradina Doamne:D
|
4 Attachment(s)
kitch ??!?! am gasit-o la eforie .. mie unu asa mi se pare ... (dacia )
si faimoasa mashina a celui mai adevarat rapper din romania .. gasita la costineshti :) |
dacia cred ca mai trebuie lucrata...
si cine e faimosu rapper? ps:voi pune poze cu o dacie la noi modificata... are plasa si peste faruri..nu doar faruri..ci dintr-o parte in alta gen muscle,farurile ascunse..si are prin capota iesit nu stiu ce .. eu spun ca e un compresor.. ce dracu o face cu aeru nu stiu ... stopurile sunt 3 semnalizari de solentza..bara de batut covoare.. rotile pe spate sunt mari ...alea fata mici.. sincer sa fiu zici ca e o bestie de la departare..o bestie murdara dar cant te apropii si vezi tot ce trebuie e un gandac de rahat ! :))) sa le scot de pe tel si le voi pune aici pozele |
de pe dacia aia rosie...daca da jos parasolarul alb, acele dungi albe, si acel eleron de pe capota spate...arata foarte OK.
rapperu` cu viperu`?:):):) |
Quote:
|
da frate nu stiam de unde mi se pare numerele cunoscute,....:)) bine asa stiam ca am mai vaz pe undeva..:)) taree rau rapperu
|
:lol: ms omule...
vai doamne ce e asta frate... oare el si-a pus acolo filmu? :))) asa faimos incat n-am auzit niciodata de el .. apropo: ce beton se aude motoru in film zici ca are sute de cai.. si derapajele alea date pe rapid..super ! gata SUNT FAN ! :lol: :lol: |
talent si valoare fara numar sa moara dusmanii. o fi rap da' mesajul e de manea ;)
dar vai golf 4 dar vai vere6 elemente dar vai ce dungi retro dar vai ce neoane dar vai ce drifturi ametitoare. incredibiil |
offfff atata vorbarie....da` unde sunt poze noi???uhhhhh
|
Vorba lunga saracia omului.....
PS:Faza cu rapperu m-a facut sa ma p** me mn de ras vere 6 elemente daca aude faza asta cineva care are un golf de genul ala ii sparge capu lu tipu asta.Mai bn se facea manelist. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:02. |
- Copyright 2026 4Tuning