![]() |
Re: E36 - McMate's new coupe
3 Attachment(s)
pai normal ca si le schimba singur, doar nu e vreo blonda cu unghiile lacuite si ciorapii plasa!
Si mai stie sa dea si la pompa :twisted: Si nu e singurul care isi schimba rotile personal ;) Mate, p`aia doi n`am reusit sa`i opresc, acum trebuie sa`ti spun ca Fum`u ti`a umblat la regulatorul de aer si ti`a desurubat un colier de la debitmetru :cry: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
oricum...daca se afla cine a fost...iese belea...:rolleyes2 |
Re: E36 - McMate\'s new coupe
Hai sa continuam discutia aici https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/96790-poate.html ...spun asta ca sa nu mai facem offtopic pe topicul lui mate. @mate: vindecare rapida coane...
|
Sunt cat de cat bine, cateva coaste cu durere mare ( nu sunt rupte ) , cateva galme in cap, si o mana cu niste umflaturi... cam atat.Bine ca am scapat pe picioare de acolo.Mai mute detalii gasiti pe linkul de mai sus
|
Quote:
|
MASINA ESTE DE VANZARE !!! http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...4v-234540.html !!!
|
@Mc Mate: Masina ta e intreaga? Ai fost cu ea atunci? Admir masina aia de cand am vazut-o prima oara si nu as vrea sa pateasca nimic. Eu tot BMW de asta sper sa imi iau(imi doresc de mult) si vreau sa il fac cam ca al tau. Cu bad boy look, cu kit de M3 si culoarea asemanatoare. Sper ca nu ceri drepturi de autor.
P.S.: Faza de la BILLA nu e nici o farsa, fiindca am vazut si eu la stiri dezastrul. |
Masina mea nu a patit nmk k ink e la BMW la vopsit, sapt viitoare sper sa o iau.Acum nu mai are bad boy :( de la incidentul cu capota care sa deschis in mers, acum are capota normala.
|
parerea mea....las-o asa normala si punei niste pleoape drepte.
|
Quote:
|
uoaff
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:04. |
- Copyright 2026 4Tuning