![]() |
Re: Masina mea : Opel Kadett Turbo
Eu nu inteleg o chestie.........nu avem drumuri nici macar de -40 si tu vrei sa o lasi si mai jos de 6. Nu te mai da lovit.....pana in vara e iar pe strazi :)
|
Quote:
am roti pe 17 cu balon de 40 pe fata si 35 pe spate...e cocotata...un -90 pe spate si un - 60 pe fata va fi ce trebuie ! ! ! ! TRUST ME ! |
Pe cuvantul tau ! :lalala: Ai curaj sa mergi cu ea asa lasata pe acolo prin Aviatiei ? :eyebrow:
|
Quote:
maine iau arcurile si le pun pe spate...sunt curios cum o sa arte :D |
3 Attachment(s)
am luat arcurile , le am vopsit , le am montat...a mai coborat masina cam cu 2 cm ...costul = 125 ron / 1 cm :)) a meritat..imi doream mai mult dar...aia e...
|
Felicitari ! :clap: La iarna pe tine te chem sa-mi "dai cu lama" zapada de pe aleile din curte :evil_laug
|
dany de la ce sunt arcurile ? corsa A ? sau ?
|
Quote:
arcurile sunt de kadett -60mm si am mai taiat o spira din ele . dar probabil ca am sa mi pun altele pe spate...inca n am facut proba de drum ...poate maine dupa ce imi montez anvelopele de 245 |
3 Attachment(s)
astazi am montat anvelopele de proba 245/35/17 ...vin foarte bine , acum am si eu un balon mai normal pe spate ...nu chestia aia inexistenta...
anvelopele 235 35 17 sunt de vanzare. |
Salutari!
Felicitari!Tine-o tot asa! |
Felicitari pentru noua modificare ca sa zic asa.....inca o data FOARTE FRUMOASA MASINA ! sanatate sa fie ...si fara incidente Dany ca le faci tu ...usor , usor.
|
Quote:
|
am si eu o intrebare,nu exista posibilitatea sa iti sara arcul de acolo?la cat de mic este,la o groapa ceva,sau cand o ridici pe un cric.te intreb asta pt ca eu am avut arcuri taiate pe spate si de fiecare data cand o ridicam pe cric aproape ca imi cadeau,si nici nu era asa de joasa masina,si eu imi doresc ceva de genul asta,ms.
|
Quote:
anvelopele 245 35 17 sunt de vazare . 100 ron / bucata |
astazi a venit si ambreiajul nou ...sper ca saptamana viitoare sa ne apucam de schimbat ...dupa care vopsitorie :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:48. |
- Copyright 2026 4Tuning