![]() |
Re: skoda meeting
6 masini!!!!!rusine la cate skode sunt.eu stiam ca daca faci parte dintro comunitate trebuie sa fi acolo la intalniri da asa e romanu
|
asta e eu sunt de parere ca i-a speriat vremea
|
Chiar si daca au fost putine masini tot imi pare rau ca nu am venit. Am ramas in urma cu pregatirea pt exam si a trebuit sa repet toata ziua, am intrat pe net mai mult pt acest topic.
Detaliati ce s-a vorbit, eventual lista temerarilor, imagini etc. Poate mai incercam o adunare, cu mai multa lume la activ. Eventual ca sa nu fie surprize cei care vin sigur sa spuna acest lucru si intalnirea sa se tina daca sunt minim 10 participanti (de exemplu). |
Stuey ce s-a intamplat :( imi pare rau sa aud asta
Sa presupunem ca de data asta vremea improbabila a fost de vina. Si poate ca pe viitor o sa fim mai multi |
Quote:
P.S: si daca au fost putini mie mi-a placut :D |
A fost frumos, putini dar pasionati. Nu trebuia sa o mai alergi dupa ce ne-am despartit. O sa iti fie greu fara cartonas, dar te vom sustine . Bafta la examen.
|
|
fain...pacat ca au venit asa de putini...si imi pare rau ca e prima data cand nu am putut ajunge! :cry:
stuey...lasa ca te plimb eu in weeknd! ;) |
sa inveti sa iei mai repede cartonasu ca fara el este nasol.Bafta la examen cand o sa-l dai
si data viitoare cand ne intalnim sa vi cu masina ta si sa o conduci u |
Multumesc tuturor celor care ma sustin :) ..tot raul spre bine...banii de benzina ii strang pentru accesorii :) La urmatorul meeting sigur o sa vin..si cu sofer in stanga si tot vin..nu ma las eu cu 1 cu 2
P.S : Edy...merci de oferta...sa stii ca ti-am luat sticker..stai linistit :) |
pai te rog frumos;) lasa ca sigur o sa reusesti;)
|
Invatam cu tine :) facem chestionare aici ...
|
imi pare rau ca ai ramas fara abcedar.dar nu-i nimic.tot raul spre bine.mai strangi un ban,mai inveti putin si altadata mergi mai incet sau iti cumperi detector de radar! si cum a zis si hardhouse:facem chestionare aici.ar fi interesanta o asa idee.sa vedem care trece examenul virtual. bafta!
|
are dreptate hardhouse te ajutam toti aici cu chestionarele.bafta multa la invatat
|
Multumesc ! ma apuc de treaba :D...
P.S: am avut detector...ink il mai am..nu l-am aruncat dupa :wink: m-a salvat el de la alte radare....dar ideea e ca au ei "buton" la radar...adik scoate priza aia din incarcatoru de bricheta si o baga la loc...si detectoru nu are timp de reactie mereu...si cand are e prea tarziu...in cazul meu nu a avut timp de reactie...asta e...o sa invatz sa nu ma bazez mereu pe el :) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:21. |
- Copyright 2026 4Tuning