![]() |
Re: Masinile din ARAD
nu arata rau opelu ;) sa-l stapanesti sanatos
|
Quote:
|
yo as avea de ales intre un corrado G60.....o Honda Civic 1.6 16v si un nissan 300zx.....honda sta de vreun an....e inscrisa in AR si nu dau de proprietar....celelalte 2 Corrado e lovit....si vrea 1500 pe el.....si Nissan-u e radiat si e 3000 turbo 220 CP.
Ce ziceti.....care merita luata? |
mie imi place 300zx la nebunie nici nu as mai sta pe ganduri..probabil daca il intrebi pe tristan ar zice corrado :))
|
Nissanu are un potential imens. Doar ca e scump la intretinere, modificari. Depinde de cati bani dispui tu sa bagi in ele si ce planuri ai avea cu ele.
|
nissanu daca vrei ceva tare de liniute,dar is scumpe taxele si piesele..defapt toate 3 le poti ridica la cai..depinde de ce gusturi ai:D
|
Quote:
|
300zx vechi e ala cu faruri rotunde? care se ia acoperisul jos?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
uh... asta ii tare urat. Eu credeam ca se referea la generatia mai noua...dar a zis turbo de 220 cai...deci e modelul vechi, adica asta :)
|
din asta am eu de vanzare dar nu are roti si e cam coaja.300 oiro.rosu.
|
AR33COP ii inscris ?
|
1 Attachment(s)
yeee mi-au ajuns jantele in Germania mai repede decat ma asteptam.Speram sa nu fie vreo tzapa ca le-am luat la un pretz destul de ieftin de pe ebay.In cateva zile o sa apara si la usa mea si apoi direct pe sosea :twisted:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:25. |
- Copyright 2026 4Tuning