![]() |
Re: comenzi piese auto import - online
salut. cat ma costa kit-ul de distributie pt renault laguna benzina 1.6 16v 2001(inclusiv pompa de apa)
ma mai intereseaza si consumabilele ( ulei filtre) fara placute de frana mai exact toate piesele pt revizia de 60 000 (eu am de fapt 70 000) fara placute de frana ca p'alea le-am schimbat multumesc |
Quote:
pompa apa - 145 lei HEPU GERMANIA pentru laguna 2 motor 1.6 16v 79 kw |
preturile mi se par ok
sunteti din bucuresti? daca nu, cum pot intra in posesia lor? ma mai intereseaza traductorul de turatie de pe volanta tot pt aceeasi laguna.. daca il aveti si cat costa + filtru de aer, filtru de ulei, filtru de benzina(daca e cazul) si nu stiu daca pt climatronic daca trebuie sa schimb vreun filtru multumesc |
Quote:
|
radiator pt bmw 524td din 90,cu racire pt.ulei cutie autoamata?ms
|
Quote:
|
Pt 316 e36 compact 11/94 becuri faza scurta din alea cu tot cu soclu de plastic special,cat e setu si sunt si de putere mai mare de 45wati?Sau ceva asemanator ,compatibil sa intre in far
|
Quote:
bec hb4 +50% lumina- 35 lei |
Pai ma intereseaza 2 bucati hb4+50% cum se face comanda,cum se livreaza?
|
pt un rover 25, an 2001, benzina 1400cmc, 75kw, ac, ma intereseaza toate filtrele inclusiv polen, eventual mai multe variante de pret si marca
|
Quote:
filtru combustibil -- 75 lei MANN sau 40 lei ALCO filtru polen -- 150 lei MANN sau 55 lei ALCO filtru aer -- 25 lai ALCO |
unde te pot gasi sau un nr tel
|
le vreau pe toate marca alco..mersi se site nu pot trimite comanda asa ca iti spun aic..tel meu 072139276 mugur
|
salut..sticla far BMW E36 ?
|
Quote:
geam far5 91-95 - 40 leilei/buc |
| All times are GMT +2. The time now is 17:30. |
- Copyright 2026 4Tuning