![]() |
re: Top speed indicat de bord pe Dacia (posibile erori, fară limită de km)
Quote:
Quote:
|
:) acum sa nu sariti pe mine pe motiv ca nu e asa sau nu mai stiu ce .. eu stiu ce am vazut si am "simtit" si la mine acul mai avea putin putin de tot si era calare pe 160 :twisted: acum daca acul meu nu e bine reglat sau alta chestiune legata de ceas sau altele nu cred .. :shock: si eram 2 in masina .
si de cand cu asta imi pacane ceasul .. intr'un mod enervant :)) |
Quote:
la faza cu 160, sigur are eroare de cel putin 10 km...toate au, daca nu sunt recalibrate. La mine de la 80 incolo, nici nu mai are sens sa te uiti pe ceas :lol:. |
Quote:
|
S a tot vorbit in ultimele pagini despre dacia pe injectie. Spre rusinea si uimirea mea nici macar nu stiam ca s au fabricat pana in 2004. Aveam impresia ca productia s a sistat in 2001. DAR nu am gasit pe nicaieri nici pe net niste date despre daciile astea din ultima generatie. Ma gandesc ca trebuie sa fi fost si ele putin mai bune ca si performante dacat ultimele modele de dacie 1.4 de 62CP pe carburatie. Adica asa ar fi fost normal. Dacia pe carburatie parca s a facut pana prin 99,nu?
Deci cu ocazia asta rog un posesor de dacie pe injectie dupa 2001-2002 sa ne puna si noua un tabel ceva cu datele tehnice,ce modele s-au facut,cati CP,top speed,demaraj 0-100,sau macar o poza de pe certificatu' de inmatriculare. Ca o chestie ce m a surprins placut este faptul ca unele sunt euro 2 si au calculator ECU |
1.4 injectie=62 cp
1.4 carburatie(102.13)=62 cp raport compresie 9:1 1.4 carburatie(102.14)=58 cp raport compresie 8,5:1 |
Eu pana la 130 mi sa parut ca a mers destul de repede...are doar 60k masina si e foarte ingrijita;) trage foarte bine mai ales 1,2,3! singuru lucru ce nu mi-a placut e acela ca este turata...la 130 se auzea destul de tare motoru si totusi nu stiu ce turatie avea..:|
|
Quote:
"Dacia 1310 Li a avut la bază un motor 1.4 cu injectie monopunct Bosch de 62 CP şi o viteză maximă de 143 km/h." -nimic despre cuplu maxim, 0-100/h, timp 0-1000m, consum, dotari, mase si dimensiuni, tipuri anvelope etc Cu ocazia asta va recomand sa nu luati de bune tot ce scrie pe wikipedia,pentru ca am gasit acolo niste greseli grosolane. De exemplu la solenza diesel 1.9D spunea acolo ca a avut motor turbo diesel de 79CP, desi motorul ala avea doar vreo 63CP si nu avea turbo. Mai grav este ca oricine poate corecta o informatie punand in loc fel si fel de ineptii :evil: |
DSN 2003 57k aprox 190km/h(era mult trecut acu de 180),intradevar era o la vale:P
|
deci la capitolul top speed eu am reusit un maxim de 130 cu dacia mea 1300 din 79 cu 5 persoane in masina si asta la vale, dar din cauza cutiei. fie ca eram singur fie ca erau mai multe persoane in masina mai mult de 125 drum drept nu mergea, singura diferenta era timpul de acceleratie...
|
4200 de ture cu treapta 5 ca nu-mi merge kilometrajul....ziceti-mi si voi cat aveam (cutie model nou)
|
150-160 Km/h
Dacia 1.4 Carburator , An 1994 Testat Cu un logan .. Care sa chinuit sa ma faca :)) |
150-160 km/h ? Inca nu a venit 1 Aprilie . Cu un motor stock este imposibil sa prinzi viteza :)
|
stai ca am scris altceva
140-150 da nu stiu ce citeam pe aici pe forum :)) |
150-160 chiar nu stiu de ce ti-ar parea o pacaleala de 1 aprilie..
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:58. |
- Copyright 2026 4Tuning