![]() |
Re: Probleme cu PC-ul
C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Profiles
Intra in folderul specific profilului tau si ai gasesti acolo pozele. Stergele si incearca sa o repui la avatar. Nu este o solutie garantata dar poate merge. Succes. |
Quote:
|
Quote:
|
Multumesc tuturor..am sters tot si am incercat de toate...raman cu ideea ca e de la ei..conexiunea o am de 8mb...astept poate isi revine..ms :D
|
Vreau sa instalez Windows SP3 pe un laptop care nu a mai avut niciodata un sistem de operare dar nu vrea sa mi-l ia. Citeste cd-ul (setup is loading files) dar peste cateva minute imi da o eroare: A probem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage your computer [...].
CD-ul cu Windows este bun pt ca l-am mai instalat pe alte pc-uri (inclusiv pe al meu). Care este problema? Multumesc. |
Unitatea optica (CD-ROM-ul sau ce e) e in regula ?
|
Da, totul e era Ok.
Pana la urma am instalat Win 7 si totul e bine, pana acum. Se pare ca respectivului laptop nu prea ii place XP-ul... |
Quote:
|
Quote:
Nu a avut nici Vista, Linux, nimic. Puteai sa intri doar in BIOS. |
Quote:
Nu exista drivere in xp pentru componentele tale ... |
Stie cineva de ce atunci cand mi`a intrat in windows , mouse'ul nu se misca, trebuie sa-l scot din USB , sa-l bag inapoi ....sa astept putin , daca nu-si revine, fac operatiunea asta de cateva ori si merge. E stresant :|
|
reinstaleaza driveru` de la mouse .
|
Quote:
ai incercat alt port usb ? |
Quote:
|
Quote: