Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Probleme cu PC-ul (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/47781-probleme-pc.html)

Snapy_xxl 09-11-09 19:18

Re: Probleme cu PC-ul

C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Profiles

Intra in folderul specific profilului tau si ai gasesti acolo pozele. Stergele si incearca sa o repui la avatar.

Nu este o solutie garantata dar poate merge.

Succes.

dolb 09-11-09 19:20

Quote:

Originally Posted by 2fast4u_DK (Post 2793565)
Am si eu o problema...nu vrea sa'mi mai arate avatarul la mess :(...aveam o poza inainte si cand incercam sa o schimb tot aceeasi imi ramanea...l'am reinstalat,am mai sters niste chestii..si acum nu imi pot pune nicio alta poza...ramane negru:(...ma poate ajuta cineva?

cel mai sigur e de la conexiunea de internet :)

IONUT-GBP 09-11-09 19:24

Quote:

Originally Posted by 2fast4u_DK (Post 2793565)
Am si eu o problema...nu vrea sa'mi mai arate avatarul la mess :(...aveam o poza inainte si cand incercam sa o schimb tot aceeasi imi ramanea...l'am reinstalat,am mai sters niste chestii..si acum nu imi pot pune nicio alta poza...ramane negru:(...ma poate ajuta cineva?

asa am patit si eu ...dupa 1 zi si-a revenit :) este de la ei

2fast4u_DK 10-11-09 13:46

Multumesc tuturor..am sters tot si am incercat de toate...raman cu ideea ca e de la ei..conexiunea o am de 8mb...astept poate isi revine..ms :D

Snapy_xxl 13-11-09 16:44

Vreau sa instalez Windows SP3 pe un laptop care nu a mai avut niciodata un sistem de operare dar nu vrea sa mi-l ia. Citeste cd-ul (setup is loading files) dar peste cateva minute imi da o eroare: A probem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage your computer [...].
CD-ul cu Windows este bun pt ca l-am mai instalat pe alte pc-uri (inclusiv pe al meu).

Care este problema?

Multumesc.

sNap7 13-11-09 19:34

Unitatea optica (CD-ROM-ul sau ce e) e in regula ?

Snapy_xxl 13-11-09 20:54

Da, totul e era Ok.
Pana la urma am instalat Win 7 si totul e bine, pana acum.
Se pare ca respectivului laptop nu prea ii place XP-ul...

dolb 14-11-09 08:03

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 2804605)
Vreau sa instalez Windows SP3 pe un laptop care nu a mai avut niciodata un sistem de operare dar nu vrea sa mi-l ia. Citeste cd-ul (setup is loading files) dar peste cateva minute imi da o eroare: A probem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage your computer [...].
CD-ul cu Windows este bun pt ca l-am mai instalat pe alte pc-uri (inclusiv pe al meu).

Care este problema?

Multumesc.

e laptop cat de cat nou care a venit preinstalat cu vista?

Snapy_xxl 14-11-09 09:50

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 2804605)
[...] un laptop care nu a mai avut niciodata un sistem de operare [...]

Nu a avut nici Vista, Linux, nimic. Puteai sa intri doar in BIOS.

78KLM 14-11-09 10:27

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 2805269)
Da, totul e era Ok.
Pana la urma am instalat Win 7 si totul e bine, pana acum.
Se pare ca respectivului laptop nu prea ii place XP-ul...

Problema de care spui tu ar putea fi reprezentata de drivere prea vechi vis-vis de componentele prea noi ale lap-ului :D

Nu exista drivere in xp pentru componentele tale ...

VaLeX 14-11-09 16:40

Stie cineva de ce atunci cand mi`a intrat in windows , mouse'ul nu se misca, trebuie sa-l scot din USB , sa-l bag inapoi ....sa astept putin , daca nu-si revine, fac operatiunea asta de cateva ori si merge. E stresant :|

78KLM 14-11-09 17:02

reinstaleaza driveru` de la mouse .

dolb 14-11-09 17:05

Quote:

Originally Posted by 78KLM (Post 2807251)
reinstaleaza driveru` de la mouse .

funny :) driveru se reinstaleaza de fiecare data cand scoti/bagi mouse-u in usb :)

ai incercat alt port usb ?

78KLM 14-11-09 17:12

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2807260)
funny :) driveru se reinstaleaza de fiecare data cand scoti/bagi mouse-u in usb :)

ai incercat alt port usb ?

Adica il recunoaste de fiecare data(gen plug and play)...nu ii instaleaza driveru`...parerea mea

dolb 14-11-09 17:17

Quote:

Originally Posted by 78KLM (Post 2807277)
Adica il recunoaste de fiecare data(gen plug and play)...nu ii instaleaza driveru`...parerea mea

pai daca e vorba de dispozitive (usb )care se afla deja in lista de drivere a windows-ului, nu mai trebuie reinstalat driveru ! daca scoti dispozitivul din usb, si il bagi la loc ( chiar daca ar fi problema cu driveru), windows-ul il repara.

All times are GMT +2. The time now is 09:53.

- Copyright 2026 4Tuning