![]() |
Re: Indragostit pana peste cap ?
same shit...another week:)
|
frate, stiti care-i treaba?
eu sunt mosu, se ofera careva sa-i duc florile si cadourile prietenei lui ? :D:D:D |
:D :D :D kre crezi k o fi atat d timpit,moshule????
|
tampit nu, doar ocupat sau neinspirat, poate are o prietena mai pretentioasa, si i-o fi frica sa n-o supere, ma ofer eu s-o fac mai vesela si mai fericita :D:D
nu ca n-as fi mai mult decat off-topic :p:p |
nu esti off-topic meyy...k omu' numai din dragoste ar putea sa faca asa ceva!;) k o iubeste ,si vrea k ea sa se simta bine?nu?k doara nu suntem noi egoisti...:D :D :D
|
experienta trixi, vorbeste experienta :p:p:p
|
Explicati-mi si mie....de ce ..dupa o relatie de un an esuata...cum s-ar zice .. "prima iubire pe bune" .......dupa rahaturi...si chestii aruncate la nervi....dupa ce am suferit ca un idiot....dupe ce am jurat ca nu mai pun sentiment......dupa ce....... dupa tot... eu incep sa ma indragostesc de altcineva..
Cum naiba...am jurat..am dres..eu nu mai pun suflet..eu nu..eu pe dincolo..si totusi..pana mea......sunt cu ea de o luna.. si incepe sa-mi fie draga..... nu-mi mai e indiferenta.....simt nevoia sa o vad mai des. Fuck it..jurasem...ba si jurasem .... |
Treaba e fucked up de tot!!! Prin aceeasi senzatie trec si eu acum...In cea noua vezi sau are ceva diferit de cea veche si de-asta incepi sa tii la ea. Poti tu sa spui cate vrei ca nu pui la "pompa de sange",dar degeaba! Un posibil antidot ar fi o ...alta...
|
Quote:
tot ce poti sa faci,este sa stai k bou si sa nu te bucuri d ea,d frica k o patesti again.dar eu ti-as zice sa te arunci...k doar prima doare f tare,dupa aceea deja ai ceva "antrenament"...break a leg!:-) |
Quote:
|
...stii cum e...daca tot stai si te gindesti,viata trece p linga tine!;)
pai daca am avut un accident,inseamna,k in intersectie mai intii scot un periscop si dupa aia ma apropiu...k sa fie mai sigura treaba?sau daca ti-ai stricat o data stomacul,dupa aia nu mai maninci,decit dietetic????:rolleyes2 neee.....eu nu imi doresc viata asa "dietetica" :D da,intr-adevar,cind vezi k nu e loc,nu ma sta p ginduri,treci la urmatoarea...dar nu prea imi vine sa cred k e placut sa traietsti cu paranoia aia in cap...si hai sa fim sinceri...ce puteti sa pierdeti???k doara nu e vb aici d maritis,d copii,d o viata intreaga impreuna!;) |
eu ma indragostesc in fiecare zi:))
|
... si la noi , la fete, uneori este la fel de delicata situatia (bine, la mine e tot timpul the same...), si ne juram ca nu mai ne implicam, si tot noi plangem apoi....!!! fuck...
|
magos ... been there ... done that ... lots of times ... so ... :(
the same shit happens ... dar sa speram ca odata si odata tot o sa fie bine ;) |
sa pun si aici statusul kre il aveam pe mess?
vis- a vis de ce zicea iglesias junior..."i'm in love, isn't just a phase that i'm going thru" :) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:45. |
- Copyright 2026 4Tuning