![]() |
Re: Roman
Ce'ati facut ma nebunilor...ce mai e pe acasa? Va tineti de prostii eh?? Las ca vine tata vostru :)) ce dor imi e de masina....nu aveti voi idee...
|
Da ce intrunire a fost azi pe aici prin jur ca am vazut o gramada de masini tunate cu numere de iasi,suceva se duceau in colo inspre pod Piatra sau Bacau :-?
|
Da....astazi se lanseaza oficial revista NSL!!!...la Piatra Neamt :)
|
Aaa...am vazut niste pisicute frumoase,un R32 mai multe :)
|
acum am ajuns si eu acasa, ce sa zic:-)a fost HAOS:):lol:
masini absolut dementiale, in special iasul cu cateva pisici superbe si un m3, deasemenea suceava onesti bacau, |
Quote:
|
Quote:
|
da la o adik d la doi magari pana la tosca c are??:))
|
In ordinea asta de idei... tot centru e o posibilitate... ar mai fi si partea de centura dupa rond inspre balcescu(cu toate ca drumul acolo nu prea e ok).. si mergeam noi mai demult undeva prin horia pentru playere... la vama faci stanga si pe-urma dreapta... dar pe acolo e si mai complicat..
Btw... multam morpheus pentru "heads-up"... adevaru' e ca s-au mai inmultit curcanii prin oras lately.. se vede ca e criza si nu mai pot face rost de bani asa usor :lol: |
Vad ca aici nu mai misca nimic.Poate mai deschid un subiect de discutie :) Ati vazut ce masini au aparut in oras ?:O Nissan 200SX S14,Hummer H2 cu jante crom pe 20 si ceva,Honda Integra,un Golf 3 cu badboy frumos tare,daca ati mai vazut voi ceva poate mai vorbeste lumea si pe aici :)
|
Quote:
|
Nu e golfu lu anania,era un taran cu el :)
|
era un golf 3 albastru .. cabrio.. cu badboy look ?!?
|
Nu era cabrio,era cam coshcovit :)
|
ai zis ca e frumos :))) acu zici ca e coshcovit ? :)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:56. |
- Copyright 2026 4Tuning