![]() |
Re: Bacalaureat 2008
Eu sunt putin cam nelamurit, daca ma oral am 7.5 , iar la scris iau 3.5 trec la materia respectiva ? sau trebuie sa iau peste 5 si la scris ?
|
trebuie sa iei minim 5 ca sa fi admis
|
iti trebuie minim 5 la scris, la fiecare in parte, si 6 la orale.
|
Azi am dat la ora 8:30, cu toate ca eram programat la 10.
Biletul 8 Nota 9.5 |
iuhuuuuuuuu
10 si la engleza. am avut biletul nr 1, la subiectu 2. |
10 ticule la germana,revenim usor :))))))
ps: o mai dat careva la germana? :rolleyes2:rolleyes2 |
@vlad_VSV : Eu dau maine la germana....poti sa imi spui te rog impresiile tale? mai ales la subiectul 1....cum a fost? Pentru ce nivel ai dat? Eu dau la 1-2 ore pe saptamana.....
|
Succes in continoare!!
|
9 la franceza, biletu 15:bong: mance-ma mama de francez ce sunt :lol:
|
Nu sunt sigur dar stiu ca si la orale poti lua 5, din cate am auzit au iesit elevi din liceu spuneau ca au luat 5. Media la toate notele trebuie sa fie minim 6, dar notele sa nu fie mai mici de 5. Vad cativa care au dat la engleza dar banuiesca ca sunteti la bilingv sau intensiv ca nu prea vad subiecte asemanatoare. Bafta la toti, intru maine de la 10!
|
deci am cea mai proasta bafta numai de babaciuni dau .... :))) .... dupa ce ca franceza nu este punctul meu forte, am prins una care sa ma si ia la intrebari ..... sa nu mai zic ca ii vedeam cum ieseau numai cu 5 si 6 deci eram fleasca tot ....dar am reusit sa iau si eu un 8 ..... multumitor as zice...... bafta tuturor
|
Quote:
-intrebare,dupa cine fugea baiatul? :lol: si la subiectul 2,mi-o picat 14 , ala cu "prietenul este acea persoana despre care poti gandi cu voce tare",am aburit pe acolo umpic,si mi-o mai pus 2 intrebari si gata bafta maine,linistit ca nu-i stres ;) |
9.5 hai inca 4
|
Quote:
|
8 romana oral
10 engleza, sport fara probleme 8 mate ne descurcam noi cumva romana la fel modul la fel fiti destepti( e cu subinteles:D ) hai bafta ,sa o tinem tot asa pana la sfarsit numai 8,9 si 10 |
| All times are GMT +2. The time now is 07:21. |
- Copyright 2026 4Tuning