![]() |
Re: Cea Mai Urata Masina A Momentului
Quote:
http://www.uglycars.co.uk/uglylist.asp Citeste comentariile,unele sunt chiar mortale. Prius chiar ca este urata,parca nu-i facuta de Toyota. |
1 Attachment(s)
o masina tot din aceeasi "oala a sedanurilor chinuite"...suzuki sx4
|
Sedanul e urata ,mai bine arata SX4 ala clasic.Am vazut un sedan din asta live si nu e tocmai oribil,genul 206 sedan,e destul de bine proportionata.
Deh,ce sa-i faci daca sedanul e ''trendy'' acuma,fiecare incearca sa mai aduca niste clienti in ograda sa. |
Eu zic ca e chiar dragut fata de alte specimene...
|
chiar e draguta
|
printre cele mai urate eu an nominaliza C4 sedan
|
asta ca asta dar ssang yong rexton chiar e frumos ,bine e putin cam tzuguiat dar am condus un raxton cu cutie hidramata si sunt chiar multumit de marca asta la 150 la ora k un ditamai jeepu se opreste chiar prea bine..are motor de 3.2 4 cilindri si ajunge sa consume 7 la suta cu cutie hidramata..uratenie ca uratenie da rexton e reusit din gama ssang yong.mie c1 mi se pare cea mai urata!
|
C1 si implicit clonele lui, nu?(Aygo, 107) Mie mi se pare simpatic C1, mai ales ca am si condus, interiorul este fain...
|
Dacia Sandero - o masina foarte urata(masina mutant,nu are si ea o forma...nu stiu cum sa zic...intelegeti voi) si Chevrolet Crossfire mai e urata !!!
|
Re: Cea mai urata masina a momentului
Dacia Sandero seamana cu noua Ibiza :)) cam uratele ambele :|
|
2 Attachment(s)
Quote:
mai uita'te odata la poze si asteptam rezultatele...:???: |
Quote:
ma asteptam la altceva de la seat cu noua Ibiza... dar si-au batut joc de ea... in ceea ce priveste Sandero, nu aveam pretentii... |
Sandero seamana cu tampenia aia de la Nissan de fac aia reclama cand pune frana si vine un maimutoi la o juma de ora in parbriz! nu mai tin minte cum se numea masina.. ceva cu T
|
daaa... o stiu si p-aia... :))) caterinca de reclama.... oricum... si masina aia era urata
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:39. |
- Copyright 2026 4Tuning