![]() |
Re: Club NUBIRA
Quote:
|
99 sx este euro 2. Ai catalizator si sonda lambda, iar terminatia nr. de omologare este X3 ceea ce inseamna euro 2.
Daca circuli mai mult de 20000 km pe an se merita pus GPL, altfel eu nui vad rostul. |
Chiar nu poate sa-mi spuna si mie cineva ce consum are o nubira (1 sau 2) cu transmisie automata????????????????...................(nu ma sperie consumul mare, am avut un monstru mai inainte tot hidramat)
|
sal mersi de informatie am vazut ca are o sonda dela galerie care megge undeva jos cred ca la aia te referi . Iar depre gpl nustiu ce sa zic ca merg cu masina aporoape zilnic la servici, si cam circul cu ea si din oras afara destul de des cam 20000 ii fac intr-un an eu am avut o dacie si deaia nu prea stiu sa bag s-au sa nu bag ca cu dacia mai am avut probleme si cu gazu dar era dacie .Deaia imi trebuie niste pareri cum merg astea pe gaz,va multumesc .
|
nustiu ca nu am si nu am auzit daca ud te anunt
|
Dar de leganza hidramata stie cineva de pe aici macara asa din auzite cam ce consum ar putea sa aiba???????:?::?:....
|
Quote:
|
Orice masina nervoasa si puternica, consuma, mai ales daca e automata/hidramata. Si tinand cont ca motoarele Daewoo sunt generatie veche este cat se poate de normal. Pentru consum de la Daewoo, personal recomand un Tico bine intretinut.;)
|
Quote:
|
Salut ! ... Am o mare intrebare sigla de pe fata este doar lipita ? Adica daca o scot nu o sa ramana semne sau ceva de genu :). Nu mai bine !
|
5 Attachment(s)
daca o scoti o sa iti ramana 2 gauri de prindere :sad:....
ultima achizitie.....8) o sa vina si un filmulet..este exact ce mi-am dorit o toba care sa aiba un sunet gros pe aproape toata plaja de turatie si sa nu fie prea zgomotoasa..:oops: iar pe motoru de nubi suna demential :D |
Quote:
|
Arata foarte bine. Sa speram ca nu se ard sitele din ea in timp. banuiesc ca ai si silentcer la ea.;)
|
@Bolt merci de ajutor ... :D
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:18. |
- Copyright 2026 4Tuning