Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Pentru pasionaţii de biciclete (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/4079-pasionatii-biciclete.html)

rob3rt0 31-12-09 20:21

Re: Pentru pasionaţii de biciclete

salut baieti,da aleyx oltcit,mie unu' imi place foarte mult:D in ceea ce priveste asa zisul "tunarit" pe bicicleta mea, mi-am dat seama ca e munca in zadar:cry:varianta cu trialul imi cam face cu ochiul;)am sa il rog pe (!8Y_M sa imi dea id-ul lui daca vrea sa ma ajute,daca nu imi da toate datele aici pe forum(dimensiuni si alte chestii,mentionez ca vreau sa imi iasa ceva la fel ca a lui daca imi da acordul,daca nu...........)

(!8Y_M 01-01-10 13:49

LA MULTI ANI BAIETI!!!

da roberto... ai mana libera.. nu ma supar... ai id-ul pe pm... chiar ma bucur ca ai trecut pe drumul cel bun:D

rob3rt0 02-01-10 18:09

s-a facut gogule ai add de la mine pe mess;)ms mult ca ma ajuti

StreetStyle22 02-01-10 22:00

Quote:

Originally Posted by Champion (Post 2911487)
Si eu m-am dat cu bicicleta zilele astea pe zapada, si e super, poti face drifturi si cerculete ok, doar sa fie zapada mai batatorita si sa ai un cauciuc bun cat de cat pe spate :P e prea tare senzatia cand faci cerculete :) https://www.youtube.com/watch?v=ipRDW3kfEBI exact asa doar pe zapada, dar nu puteam face mai mult de 3 cercuri complete ca intra prea tare roata din fata in zapada :P

:woowoo:
Nu eu nu m-am pus sa fac drifturi si cerculete. :lol:
Am iesit la zapada cu ea ca aveam chef sa mai imi misc picioarele si tregeam un prieten dupa mine care era pe sanie.:crazy:

kta ford focus 03-01-10 08:14

2 Attachment(s)
hai sa mai pun si eu niste poze recente

P.S. de vanzare!

kta ford focus 03-01-10 18:19

Quote:

Originally Posted by kta ford focus (Post 2941342)

P.S. de vanzare!

sau schimb cu orice bike

rob3rt0 03-01-10 18:21

chiar si cu un dhs?:lol: lol

kta ford focus 03-01-10 18:22

Quote:

Originally Posted by rob3rt0 (Post 2942908)
chiar si cu un dhs?:lol: lol

lasa vrajeala

rob3rt0 03-01-10 18:23

a fost o gluma ca mi-am dat seama ca dhs nu e bike

D.Y ¬ 03-01-10 20:24

Quote:

Originally Posted by kta ford focus (Post 2941342)

P.S. de vanzare!

Cam cât este preţul ?

cristi1994 03-01-10 21:30

Buna !
Am si eu o bigicleta 'vtt' :arrow: am cumparato cu 300€ si as vreau sa o vopsesc.
Cadru e din Aluminu, am demontat toate piesele de pe ea, am dat vopseaua jos, :-) era rosu cu alb... si as vrea sa pun o vopsea mat, inca nu mam hotarat ce culori :rolleyes2
Cineva mia spus ca inainte de a o vopsi trebuie sa o dau cu nustiu ce fel de spray exact cum se face si la masini...:twisted: ca sa nu sara vopseaua o spus ca dak o vopsesc direct asa pe aluminiu cum o ating putzin mai tare sau o zgariu sar bucati de vopsea... probabil e adevarat :-) si bineintzeles ca as vrea sa nu sara vopseaua de pe bicicleta :lol:
sa pun vopseaua intrun pistol sau direct din tub de vopsea ?
multzumesc mult celor care vor sa ma ajute :D

/cristi\

D.Y ¬ 03-01-10 21:57

Quote:

Originally Posted by cristi1994 (Post 2943483)
Buna !
Am si eu o bigicleta 'vtt' :arrow: am cumparato cu 300€ si as vreau sa o vopsesc.
Cadru e din Aluminu, am demontat toate piesele de pe ea, am dat vopseaua jos, :-) era rosu cu alb... si as vrea sa pun o vopsea mat, inca nu mam hotarat ce culori :rolleyes2
Cineva mia spus ca inainte de a o vopsi trebuie sa o dau cu nustiu ce fel de spray exact cum se face si la masini...:twisted: ca sa nu sara vopseaua o spus ca dak o vopsesc direct asa pe aluminiu cum o ating putzin mai tare sau o zgariu sar bucati de vopsea... probabil e adevarat :-) si bineintzeles ca as vrea sa nu sara vopseaua de pe bicicleta :lol:
sa pun vopseaua intrun pistol sau direct din tub de vopsea ?
multzumesc mult celor care vor sa ma ajute :D

/cristi\

Zi şi tu salut că bună zici şi tu la fete. Eu ştiu că se zice bicicletă. În fine scrie şi tu corect că aici nu este messenger.

Pune şi tu poze cu bicicleta. La câţi bani ai dat pe ea eu zic că o arata destul de bine nu înţeleg de ce vrei să o vopseşti. Dacă vrei să iasă treabă calumea eu zic să ţi-o vopsească cineva care se pricepe.

Înainte să o vopseşti în culoarea care doreşti trebuie să speli toate piesele care le vopseşti şi cadrul ca să înlături grăsimile ca să ai aderenţă când dai cu grund şi după cu vopsea. După ce speli dai cu un strat de grund şi după vopseaua.

Eu aşa ştiu că se face. Mai aşteaptă şi alte păreri..

aleyx_oltcit 03-01-10 22:49

inainte sa vopsesti curata cu diluant si da cu grund sau cu spritchit am auzit eu ca se mai da ,,dar nu bag mana'n foc, apoi vopsea ,,parerea mea

cristi1994 04-01-10 00:23

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by D.Y ¬ (Post 2943596)
Zi şi tu salut că bună zici şi tu la fete. Eu ştiu că se zice bicicletă. În fine scrie şi tu corect că aici nu este messenger.

Pune şi tu poze cu bicicleta. La câţi bani ai dat pe ea eu zic că o arata destul de bine nu înţeleg de ce vrei să o vopseşti. Dacă vrei să iasă treabă calumea eu zic să ţi-o vopsească cineva care se pricepe.

Înainte să o vopseşti în culoarea care doreşti trebuie să speli toate piesele care le vopseşti şi cadrul ca să înlături grăsimile ca să ai aderenţă când dai cu grund şi după cu vopsea. După ce speli dai cu un strat de grund şi după vopseaua.

Eu aşa ştiu că se face. Mai aşteaptă şi alte păreri..

Salut :D

Asa arata doar ca era pe rosu, dar akuma ii demontata si arata naspha si nu iam mai fakut poze:-) inca dau jos vopseaua de pe ea cand am timp.

Multzumesc de ajutor tuturor

Attachment 1247793

kta ford focus 04-01-10 06:06

poi D.Y. .....AI PM!!!

All times are GMT +2. The time now is 23:27.

- Copyright 2026 4Tuning