![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
salut baieti,da aleyx oltcit,mie unu' imi place foarte mult:D in ceea ce priveste asa zisul "tunarit" pe bicicleta mea, mi-am dat seama ca e munca in zadar:cry:varianta cu trialul imi cam face cu ochiul;)am sa il rog pe (!8Y_M sa imi dea id-ul lui daca vrea sa ma ajute,daca nu imi da toate datele aici pe forum(dimensiuni si alte chestii,mentionez ca vreau sa imi iasa ceva la fel ca a lui daca imi da acordul,daca nu...........)
|
LA MULTI ANI BAIETI!!!
da roberto... ai mana libera.. nu ma supar... ai id-ul pe pm... chiar ma bucur ca ai trecut pe drumul cel bun:D |
s-a facut gogule ai add de la mine pe mess;)ms mult ca ma ajuti
|
Quote:
Nu eu nu m-am pus sa fac drifturi si cerculete. :lol: Am iesit la zapada cu ea ca aveam chef sa mai imi misc picioarele si tregeam un prieten dupa mine care era pe sanie.:crazy: |
2 Attachment(s)
hai sa mai pun si eu niste poze recente
P.S. de vanzare! |
Quote:
|
chiar si cu un dhs?:lol: lol
|
Quote:
lasa vrajeala |
a fost o gluma ca mi-am dat seama ca dhs nu e bike
|
Quote:
|
Buna !
Am si eu o bigicleta 'vtt' :arrow: am cumparato cu 300€ si as vreau sa o vopsesc. Cadru e din Aluminu, am demontat toate piesele de pe ea, am dat vopseaua jos, :-) era rosu cu alb... si as vrea sa pun o vopsea mat, inca nu mam hotarat ce culori :rolleyes2 Cineva mia spus ca inainte de a o vopsi trebuie sa o dau cu nustiu ce fel de spray exact cum se face si la masini...:twisted: ca sa nu sara vopseaua o spus ca dak o vopsesc direct asa pe aluminiu cum o ating putzin mai tare sau o zgariu sar bucati de vopsea... probabil e adevarat :-) si bineintzeles ca as vrea sa nu sara vopseaua de pe bicicleta :lol: sa pun vopseaua intrun pistol sau direct din tub de vopsea ? multzumesc mult celor care vor sa ma ajute :D /cristi\ |
Quote:
Pune şi tu poze cu bicicleta. La câţi bani ai dat pe ea eu zic că o arata destul de bine nu înţeleg de ce vrei să o vopseşti. Dacă vrei să iasă treabă calumea eu zic să ţi-o vopsească cineva care se pricepe. Înainte să o vopseşti în culoarea care doreşti trebuie să speli toate piesele care le vopseşti şi cadrul ca să înlături grăsimile ca să ai aderenţă când dai cu grund şi după cu vopsea. După ce speli dai cu un strat de grund şi după vopseaua. Eu aşa ştiu că se face. Mai aşteaptă şi alte păreri.. |
inainte sa vopsesti curata cu diluant si da cu grund sau cu spritchit am auzit eu ca se mai da ,,dar nu bag mana'n foc, apoi vopsea ,,parerea mea
|
1 Attachment(s)
Quote:
Salut :D Asa arata doar ca era pe rosu, dar akuma ii demontata si arata naspha si nu iam mai fakut poze:-) inca dau jos vopseaua de pe ea cand am timp. Multzumesc de ajutor tuturor Attachment 1247793 |
poi D.Y. .....AI PM!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:27. |
- Copyright 2026 4Tuning