Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Fotografii artistice facute de voi (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/40060-fotografii-artistice-facute.html)

trafy-vr6 05-12-10 21:29

Re: Fotografii artistice facute de voi

Unde ai mai vazut tu atas care sa faca burnout ?:)))

Lunganu' 05-12-10 21:38

in desene animate:))

Andrey_VMD 05-12-10 21:41

io vreau poza aia , vreau fummmmmmmm, nu mult dar vreau fummmm .... sper ca a iesit bine....

trafy-vr6 11-12-10 16:46

14 Attachment(s)
MG ZR 160. Felicitari Mankiony. multumesc Laur si Ozisor

PrietenCuTine 11-12-10 16:51

Foarte-tari-smecher pozele, imi pare rau ca n-am venit si eu! :rolleyes2

Lunganu' 11-12-10 17:03

asta este....nu ai vrut

Lunganu' 21-12-10 10:59

5 Attachment(s)
bora bora....

minimal.madness 21-12-10 23:57

Bora bora e nesimtita rau cu jantele alea :)) cu toate ca nu prea sunt cine stie ce model,dar sunt sigur ca in mers sunt bestiale datorita cromului.Sa le stapanesti sanatos Vali

DjRainManFast 22-12-10 12:04

Cu toate ca nu sunt fan al jantelor cromate, dar nu poti totusi sa spui nu sunt cine stie ce model la o pereche de jante Lexani Firestar. Sunt un model foarte apreciat de multi in lumea asta(mai ales america, si mai ales black people) si mai sunt si incadrate la categoria luxury wheels...deci parerea mea e ca nu sunt chiar un model oarecare.
Acum sa speram ca lui bora nu ii plac atat de mult :))

fan3xxl 22-12-10 12:25

Quote:

Originally Posted by DjRainManFast (Post 3919017)
Cu toate ca nu sunt fan al jantelor cromate, dar nu poti totusi sa spui nu sunt cine stie ce model la o pereche de jante Lexani Firestar. Sunt un model foarte apreciat de multi in lumea asta(mai ales america, si mai ales black people) si mai sunt si incadrate la categoria luxury wheels...deci parerea mea e ca nu sunt chiar un model oarecare.

:)))))))))) trebuia sa`l lovesti tu pe om sub centura:))))....poate ii plac

minimal.madness 22-12-10 12:38

Quote:

Originally Posted by DjRainManFast (Post 3919017)

pai nu am zis ca sunt urate :)) dar stii... black people sunt majoritatea carora le plac.nu stiu daca ai vazut prea mlte jante d'astea la expozitii tuning in europa...nu sunt cunoscator recunosc dar tot ce am vazut eu prin pozele de pe google de la expo tuning din alte tari..nu mi'a sarit in ochi nicio pereche de jante cromate,doar jante foarte late buzate... bbs rs care sunt SUPERBE,borbet a,rh'uri si altele mult mai smechere decat cromurile astea.nu am zis si nu voi zice ca sunt urate.nu sunt dar..nu se potrivesc pe o bora :) (e doar o parere nu ma injurati va rog).se potrivesc evantual pe masini d'astea mari suv'urile negroteilor din america in niciun caz pe o masina tuning,ci asa cum ai zis si tu pe o masina luxury :))

Lunganu' 29-12-10 19:30

5 Attachment(s)
doua ...trei...cadre

mydream 29-12-10 21:33

Quote:

Originally Posted by Lunganu' (Post 3938642)
doua ...trei...cadre

frumoase ... sincer :D

Lunganu' 29-12-10 21:37

revin bine inteles:D

Dj. Kameleon 30-12-10 09:05

Quote:

Originally Posted by Lunganu' (Post 3938642)
doua ...trei...cadre

frumos frumos:)

All times are GMT +2. The time now is 17:22.

- Copyright 2026 4Tuning