![]() |
re: Colantari auto profesionale
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
salutare..
cat ma costa pentru un tico capota negru mat.... la cel din poza... |
Quote:
|
Quote:
Pret pentru montaj cu negru mat (fara decolantare si degresare pt tribalul existent deja): 70 lei + tva |
6 Attachment(s)
Colantare seria 5 cu folie alba.
|
1 Attachment(s)
cat m-ar costa o colantare totala la un mk4 cu negru mat???
atasez o poza cu masina ca sa poti sa-mi dai un pret exact. si daca poti sa-mi spui si pt o tigra 1 pret pe colantare totala cu negru lucios multumesc o zi buna |
Quote:
- MK4 : 850 RON - TIGRA: 850 RON |
cat ar costa un golf 4 coupe de facut integral in gri mat sau lucios ?si am vazut ca multi au venit cu masinile culoarea alba si au plecat cu negru sau invers.trebuie schimbare de culoare in talon sau merge fara?ca poate as face alta culoare decat gri :D
|
salut un fiat linea o colantare totala galben taxi ?
|
Quote:
Aveti PM |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Alte lucrari.
|
sal .colantare folie carbon doar capota e46 ce pret ? in constanta aveti punct de lucru ceva ? sau doar in buc ?
|
Quote:
Avem un singur punct de lucru: in Bucuresti. Daca ai un drum pe aici (de ex. in weekend) va putem ajuta. Pentru preturi: http://www.inscriptionari-auto.ro/tuning_exterior.php |
1 Attachment(s)
salut,am colantat la voi 2 masini pana acum si am fost multumit de serviciile voastre.am si eu o intrebare:cat m-ar costa sa colantez grila fata de la vw eos,ca e putin julita . si capota e colantata tot la voi,deci banuiesc ca ar fi aceasi nuanta de negru lucios. astept raspuns,multumesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:37. |
- Copyright 2026 4Tuning