![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
da filmullllllll si pozele sa vada si ochiu meu
|
Sarbatori fericite Bogdanele, si spor la reconditionat bijuteria
|
Frumoase faruri, vad ca i-ai cumparat rontaitoare de calitate, ma bucur :D
Sarbatori fericite mane! |
Sa-mi zici si mie cum trage cu bujiile alea... 50 lei au fost? Am un var care a avut pe un breck asa ceva si mi le-a laudat... Sa-mi zici si parerea ta, poate pun si eu pe a mea... App, Merry Xmas:D !!!
|
6 Attachment(s)
Quote:
Ma bucur nespus ca te-ai inscris si pe acest forum:-) Razvanele,numai lucruri de calitate pun pe aceasta masina.Cand am ceva banutzi nu ma uit la ei cand e vorba de masina si nu fac rabat de la calitate niciodata;)..ultima chestie pt motor-un tratament METABOND8) Cateva poze de la intalnirea de aseara..masinutzele in pauza dupa cateva ture in fortza prin oras..Iulian si Robert stiu ca s-au inrosit galeriile..8) Sarbatori Fericite si voua baieti si un an nou cu bucurii! Si nu in ultimul rand va multumesc ca-mi sunteti alaturi in realizarea acestui proiect:-) |
sarbatori fericite bogdan si ai grija de masina ca arata prea bine.
|
wow ai cea mai tare dacie , si se vede k e intretinuta ...hm ai luat de la vreun mos ceva ... k de obicei ei au mare grija .:) am si eu un vecin aici mama in fiecare zi o spala o sterge , dak ploua iar o spala :) o vopseste o loveste , iar o repara =)) ... nu te bate gandul sa ii pui priza de aer de pe capota ?:) a avut si tata dacie ..dar acum nu mai e :( r.ip. :(
|
Merci de aprecieri Expres:-)
De la mosi am luat multe..triplele frantuzesti,aerisirele cromate,volanul din '69...etc insa pasiunea si placerea de a lucra la aceasta masinutza imi apartin;) ..mai ales ca este mostenire de familie:rolleyes2 Priza pe capota nu stiu daca ii voi pune..vad eu cand ma apuc de treaba.. |
bogdan, ce becuri de pozitie si felinar spate ai :shock: ? se aprind mai ceva ca farurile :lol:
|
9 Attachment(s)
Sunt curate luna sticlele(plasticul) lampilor..si pe afara si pe inauntru;) 8)
Ia uitati baieti ce mi-am cumparat eu:D ..pana o fac si eu asa,sa am la ce ma uita:lol: |
Nu-i dai barile jos?:lol:
|
exact pe asta o am si eu bogdane ! E super bine realizata.
LA MULTI ANI ! SI UN AN NOU PLIN DE MODIFICARI LA DACIE :D |
frumoasa achizitie bogdan deabia astept sa iti vad si masina ta facuta ceva de genu.bafta.LA MULTI ANI SI UN AN NOU CU MULTE MODIFICARI LA MASINA SI TIE SI LUI IULICA
|
felicitari!!!
chiar ai o bijuterie de masina la care ai depus mult efort si mult suflet....si rezultatul.....O SUPER MASINA!!!!!!:shock: :shock: :shock: felicitarile mele ink odata!!!! numai bine si mult succes in continuare!!! app:jantele de aro 10 vin foarte bine p masina!!!;) |
stai sa vezi ce bine o sa vina atunci cand o sa tranteasca masina de sol plus cu aripile umflate8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:08. |
- Copyright 2026 4Tuning