Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Masina mea BH 01 YCE (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/36439-masina-mea-bh-01-yce.html)

lord_hades 21-06-08 18:27

Re: dacia mea

frumos,frumos .... incepe sa prinda contur :D
PS:Te-ai mutat pe str. bradului :P

L4uR 21-06-08 20:03

bravo....reusit bad boy look'ul....parca usita aia montata in spate e mai dreapta decat la ayg:-?....felicitari:)

vizu 21-06-08 20:32

mare atentie la sudurile alea cand o sa o vopsesti...sa te asiguri k sunt curatate si degresate foarte bine...altfel o sa iti para rau de vopsea la iarna ;):D

wsn_asf 21-06-08 21:20

Modificarile le faci tu :P care si cum vrei.Oricum bafta cu proiectu si daca vrei poti sa o vopsesti aceeasi culoare in tonuri diferite,asa nu ai probleme nici cu politia.Oricum si combinatia ta e mishto dar negru cu portocaliu am mai vazut chiar pe forum :P

wsn_asf 22-06-08 11:26

Sper ca ai verificat daca ti se mai deschide capota cu farurile si grila montate pe ea

vizu 22-06-08 13:59

chiar asa.....k sunt curios .....se deschide cu masca montata sau nici nu ai incercat?:D

r3sp3c7 22-06-08 16:09

sa incept cu inceputul....
BH-59-FIF gatul rezervorului a fost f putzin indoit......iar bushonul nu a fost schimbat...
si da...era parcata langa penitenciar....mai exact pe strada aurel lazar....pt
ca acolo stau :P
Lord Hades ma bucur ca iti place.....si de mutat nu m-am mutat.....acolo pe bradului
s-au efectuat sudurile :D
L4UR am incercat swa fac tot posibilul sa iasa toate cat mai drepte si cat mai
aliniate
Vizu partea cu sudurile....i-am explicat-o si la tinichigiu...o zis ca stie el cum sa
le faca :D acuma io nu am ce face decat sa sper ca va iesi bine :D
WSN ASF o rugaminte am.....daca potzi sa pui o poza cu dacia protocalie cu negru te
rog ca sa o vad ...sa imi pot face o idee:D
si da....am verificat....capota se deschide foarte bine....nu atinge nici
farurile nici grila :D

graty 17 22-06-08 17:27

Ai stiut unde sa cauti aripile, eu m-am cam intepat cu alea din spate ale mele, plm! da noah las ca ii ok, tre sa merg si eu pe la a mea sa vad daca o vopsit-o ca nu am mai fost pe acolo de o sapt! si inca ceva vezi cum iti chituieste masina si cum o preg sa fier ok , din pacate la mine se vad defecte! ne intalnim diseara?

wsn_asf 22-06-08 18:03

1 Attachment(s)
Aste e masina :arrow:

Jupanu_malan 22-06-08 22:59

frumos...
asteptam finisaje..............succes frate.......;)

r3sp3c7 23-06-08 04:01

ms de poza....da a mea o sa fie altfel another_world :P

mihai.ghetto 23-06-08 12:23

arata interesant capota aia... sunt curios ce iese in final

ro.maniak 23-06-08 14:47

si eu aveam in cap acelasi model de capota, se pare ca mi-ai luat-o inainte. se vede marfa, dar sa cauti si semnale transparente cand pui farurile

r3sp3c7 23-06-08 16:22

farurile o sa vina putzin innegrite...la fel si semnalele :D.....adik semnalele raman tot alea care le-am avut si pana acuma....adik alea negre :D

lord_hades 28-06-08 22:11

..ceva noutati ..poze :D

All times are GMT +2. The time now is 10:39.

- Copyright 2026 4Tuning