![]() |
re: Tengu - Masini, Proiecte, Competitii - Viata in lumea driftului
More drifting !!!!
Nissan skyline R33 tire kiling machine... Cam asa arata o seara de antrenamente pt mine :) https://www.youtube.com/watch?v=YFJ_Ppu4xjE Enjoy ! |
Salut, skyline-ul este 4wd sau rwd?
|
Poi tu ce crezi? eu presupun clar ca este rwd.
|
Re: Tengu-Nissan 200sx S14 drift poject SA - inca unu ????
-------->Florine dar nu te mai saturi si u de vreuna din ele sa mai dai si la alti <------ :D
|
este rwd , este foarte dificil sa faci drift cu 4wd
|
Re: TENGU - Project Drift Romania - Mazda Rx7 FD3S
Quote:
|
Re: TENGU - Project Drift Romania - Mazda Rx7 FD3S
Scuze!Sorin sunt cu rx7 din 1985 motor 12A.Am uitat sa iti las numarul meu de mobil;0744334789
|
Re: mazda r x 7
Quote:
|
Re: TENGU - Project Drift Romania - 200sx S14 - D1 DORIKON
am vazut ca esti invitat la 4tuningdays la CLUJ si as vrea sa te intreb cu care dintre masini vii?
|
Re: TENGU - Project Drift Romania - 200sx S14 - D1 DORIKON
AI fost la baia mare ieri ca am vazut la stiri ca era unu care avea o masina la fel ca a ta.Am facut un pariu cu un amic de al meu si eu am zis ca u erai:D.Sper ca am dreptate
|
Re: Singurul Drifter profesionist roman este membru 4Tuning si presedintele Asociatie
Quote:
Am si eu o mica intrebare. Cand ai inceput, cu ce te ocupai si cum ai obtinut banii pentru acel Rx-8? Nu vreau sa Jignesc sau ceva de genul, dar fiind pasionat de drift, nu prea stiu de unde sa incep, nu numai financiar ci si ca antrenament s.a.m.d. In rest iti urez bafta in ceea ce faci si te asteptam in Romania cu acea scoala de drift pe care ne-ai promis-o. |
Re: Singurul Drifter profesionist roman este membru 4Tuning si presedintele Asociatie
Quote:
|
Intr-adevar, ursul e bun SI ieftin, desi il are toata lumea in domeniu inca pota fii facut unic fata de celelalte. Deci am ales masina, dupa ce o am, UNDE ma duc cu ea. La ilegale in nici un caz, nu vreau sa am pe cineva pe constiinta doar pentru pasiunea mea.
|
Quote:
|
Eu ii mai vad pe cei de la NSL in parcare la Billa Drumul taberei, am fost pe acolo si am observat ca unii dintre ei aveau probleme cu piatra cubica ce marcheaza parcarile.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:12. |
- Copyright 2026 4Tuning