![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)
ce`ai patit ma ? :O
|
Imi pare rau Trafy ptr ce ai patit :( Si scuze ca am uitat sa-ti las mailu pe privat. Dar m-am luat cu treaba :)
|
c ai patit trafy?:-s
|
o sa atasez poze in curand
|
caut si eu o mel mai veche.....cu Ciocolata....nu stiu cine o canta :(
stiti voi de care zic nu ...? Ciocolata e mea si nu o dau la nimenea...tralalalla... care o are ? |
a gasit melodia
foarte rapid aaronel... multumesc 8) tananan ...tralallala lala ..:lalala: :lalala: :lalala: :headfones :headfones :headfones :headfones :headfones |
Npc Adytza ... si mc ca mi-ai tr si mie melodia :D:D:D
|
Lu un tovaras i`au spart un seria 5 ca sa ii fure bandourile din interior de pe usi, si k bonus i`au furat si oglinzile, m`am jurat ca daca il torn pe vreunu sau aflu k a facut vreunu vreo smecherie la masina il bat pana pic eu. Nu`i suport p`astia...care au ceva cu tine si se ia de masina. Mie in seara de revelion mi`au spart toate cauciucurile, cate 2 gauri in fiecare roata si nici nu mi le`a dat casco.
Da, vreau sa le expunem si corrado si TTu. Care veniti acolo? |
daca nu e in perioada bacului vin
|
4TuningDAYS Cluj - 22-24 iunie 2007
4TuningFEVER Hanul Piratilor Navodari - 20-22 iulie 2007 |
Quote:
Cred ca masa lu' ala de n-i le-a taiat, nici dinti nu mai are in gura, de cate injuraturi si-a luat! :lol: |
astazi am avut primu incident cu corrado :)....a dat un taran cu spatele si nu m`a vazut si m`a lovit in bot....doar bara zgariata si atat. Si imi zice ca imi da 500 mii si se rezolva. i`am luat 100 euro ca atat imi ia ala sa`mi vopseasca bara.
|
Bine ca nu s-a si turtit :???:..Dar e pacat ca acum iar pierzi timp pentru retush :|
|
:( ba ce oamenui..sa mor io Kalule daca nu i`as fi dat cu bata de baseball in dinti pana nu i`ar mai fi ramas nimic ca e mai scump sa`si puna dantura decat sa vopseasca bara..a..si dupaia i`as fi luat si banii pt vopsit...numai handicapati...si politia asta da permisu la cine NU trebuie..e Romania asta infecta
|
da`l ma dracu ca mai avea putin si plangea cand i`am zis sa mergem la garda. Bine ca nu a fost mai rau....da acu mi`am pus claxon si ii terorizez pe astia prin oras :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:32. |
- Copyright 2026 4Tuning