Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

IONUT-GBP 06-06-07 19:10

Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)

ce`ai patit ma ? :O

Aaronnel^ 06-06-07 19:22

Imi pare rau Trafy ptr ce ai patit :( Si scuze ca am uitat sa-ti las mailu pe privat. Dar m-am luat cu treaba :)

thex 06-06-07 19:22

c ai patit trafy?:-s

trafy-vr6 06-06-07 20:04

o sa atasez poze in curand

Adytzu_JerrY 06-06-07 23:20

caut si eu o mel mai veche.....cu Ciocolata....nu stiu cine o canta :(
stiti voi de care zic nu ...? Ciocolata e mea si nu o dau la nimenea...tralalalla...
care o are ?

Adytzu_JerrY 06-06-07 23:30

a gasit melodia
foarte rapid aaronel...
multumesc 8) tananan ...tralallala lala ..:lalala: :lalala: :lalala:
:headfones :headfones :headfones :headfones :headfones

Aaronnel^ 06-06-07 23:32

Npc Adytza ... si mc ca mi-ai tr si mie melodia :D:D:D

Kaluvr6 07-06-07 01:36

Lu un tovaras i`au spart un seria 5 ca sa ii fure bandourile din interior de pe usi, si k bonus i`au furat si oglinzile, m`am jurat ca daca il torn pe vreunu sau aflu k a facut vreunu vreo smecherie la masina il bat pana pic eu. Nu`i suport p`astia...care au ceva cu tine si se ia de masina. Mie in seara de revelion mi`au spart toate cauciucurile, cate 2 gauri in fiecare roata si nici nu mi le`a dat casco.

Da, vreau sa le expunem si corrado si TTu. Care veniti acolo?

trafy-vr6 07-06-07 06:57

daca nu e in perioada bacului vin

Aaronnel^ 07-06-07 09:43

4TuningDAYS Cluj - 22-24 iunie 2007
4TuningFEVER Hanul Piratilor Navodari - 20-22 iulie 2007

recBeat 07-06-07 13:06

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 936944)
Mie in seara de revelion mi`au spart toate cauciucurile, cate 2 gauri in fiecare roata si nici nu mi le`a dat casco.

Tot in noaptea de revelion mi-am furat-o si eu, dar mie nu mi-a spart decat unul, deci au fost mai de treaba! :twisted: Abea le puse-sem pe masina, cauciucuri noi Michelin.. F*-t** in g***a de nenorociti, care au fost!!! Cat m-am chinuit eu sa strang bani sa imi iau cauciucuri noi.. Se vedea clar ca ie taietura de briceag fix pe burta cauciucului, ca sa nu mai poata fi vulcanizat :evil: Si ce ie mai curios ie ca tot in aceeasi noapte unchi-meo, avand masina parcata in alta locatie a patit lafel, aceeasi taietura de cutit :evil:
Cred ca masa lu' ala de n-i le-a taiat, nici dinti nu mai are in gura, de cate injuraturi si-a luat! :lol:

Kaluvr6 07-06-07 16:10

astazi am avut primu incident cu corrado :)....a dat un taran cu spatele si nu m`a vazut si m`a lovit in bot....doar bara zgariata si atat. Si imi zice ca imi da 500 mii si se rezolva. i`am luat 100 euro ca atat imi ia ala sa`mi vopseasca bara.

TigerGTS 07-06-07 16:26

Bine ca nu s-a si turtit :???:..Dar e pacat ca acum iar pierzi timp pentru retush :|

trafy-vr6 07-06-07 17:24

:( ba ce oamenui..sa mor io Kalule daca nu i`as fi dat cu bata de baseball in dinti pana nu i`ar mai fi ramas nimic ca e mai scump sa`si puna dantura decat sa vopseasca bara..a..si dupaia i`as fi luat si banii pt vopsit...numai handicapati...si politia asta da permisu la cine NU trebuie..e Romania asta infecta

Kaluvr6 08-06-07 01:02

da`l ma dracu ca mai avea putin si plangea cand i`am zis sa mergem la garda. Bine ca nu a fost mai rau....da acu mi`am pus claxon si ii terorizez pe astia prin oras :)

All times are GMT +2. The time now is 05:32.

- Copyright 2026 4Tuning