![]() |
Re: Masinile forumistilor aradeni
trebuia sa fie inca un "wob" p-acolo...asa-i?..:))..golful 1 are motor 1.9 tdi...daca nu ma insel si este o masina care mie imi place ff mult cum arata..unul dintre cele mai frumoase golfuri din zona...felicitari posesorului!!..;)
|
trebuie si un context frumos ;) nu iese poza faina cu atata lume in jur...ii rusine :)
|
Quote:
|
un neumarkt la 2L si o punga da' samantza :p
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Muscle x 2 :D
|
Eu am un amic in Arad care avea la un moment'dat un Porsche ca si avataru' lui morghen. Stie cineva care e tipu? Nu esti tu morghen? :D .Il cheama "Cipri" (cred) da ii zicea "Jill" :rolleyes2 parca...
|
Quote:
il mai are :lol: |
Quote:
Apropo: :shock::!:Aseara pe la 00:00-01:00 (nu mai stiu exact) Un Porsche asemenator dar de culoare inchisa cu nr de germania (parca) era in sens la podgoria pe linile de tramvai acolo langa biserica, efactiv adanc in spatiu verde al sensului giratoriu. Se chinuiau "mesterii cu utilajele" sa-l scoata de acolo. A mai vazut careva? :?::!::shock: |
inca mai fac umbra pamantului :)
tre sa ne intalnim la un suc ceva....poate la o intalnire 4tuning :P am auzit si io ceva legat de ceva 924 negru....stie cineva mai multe? |
O sa vad ce stie "Bruce Wayne" si iti spun maine morghen :lol:
|
Quote:
|
Quote:
a plecat de la semafor usor a travesat primu rand de linii si pe al 2-lea a ramas suspendat A luato peste bordura ca sa intelegi cum a ajuns pe linii |
poate i s-a facut rau cand a vazut manelistu din dreapta :P
si l-au lasat sa plece? sau inca e in zona? o lovit masina sau doar o trecut bordura? |
Quote:
nu lau lasat sa plece lau dus la spital/sectie sa discute spaga:lol:(vorba vine) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:30. |
- Copyright 2026 4Tuning