![]() |
Re: E36 - Alpine White ///
Mie unul imi place pisica asta din orice unghi!!
Vezi ca ai un pm urgent!!!! :) |
4 Attachment(s)
Multumesc pentru toate cuvintele frumoase !!! :D
|
10j :D si gata !!!
|
8 Attachment(s)
Maidaneza mea :twisted::D
|
felicitari pentru ce ai realizat ! multa bafta cu masina si cat mai multi km fara probleme !
|
6 Attachment(s)
:-):-):-)
|
1 Attachment(s)
1-0 pisii vs politia rutiera :twisted: Dupa ce am dat cateva bombe prin oras (rateuri) m-au bagat baietii de la rutiera putin in seama :)) Venise hotarat pe faruri ca de ce sunt ele galbene domne :lol: Cand i-am spus ca sunt de fabrica originale a dat-o in diverse :lol:
|
7 Attachment(s)
Ca dupa Paste ... :D
|
Foarte frumoasa ultima poza:D
Mai mergi mult cu volanu ala?:lol::lol: |
De astazi a intrat din nou la garaj , vreau sa ne prinda pregatiti expozitia de la Romexpo anul acesta :twisted:
|
6 Attachment(s)
Sa trecem la subiect , am inceput cu principala problema ( motorul) mi-a dat pe tester 2 erori . Eroare senzor arbore , care l-am spart si aruncat astazi si airbag-ul care nu il am conectat ... :D Am inlocuit acum ceva timp si pompa de benzina dar fara nici un rezultat , motorul era fara pic de forta, tragea ca un 1.6 obosit ....
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Astazi am finisat putin noua caseta de directie :D
|
20 Attachment(s)
Cateva fotografii de la mare :D
|
Baiat de nota 10 ;) ...imi pare rau ca nu am putut sta mai mult , dar ai vazut ca mai eram cu niste prieteni (ce nu inteleg domeniul auto) si a trebuit sa plec...
dar cu alta ocazie poate ne intindem la vorbe :D :D !! te salut Alin , si iti multumesc pentru poze |
| All times are GMT +2. The time now is 05:18. |
- Copyright 2026 4Tuning