![]() |
Re: Test Drive Unlimited
L`am bagat si eu . Buna treaba dolb
|
Multumesc baieti! urmatoarea provocare e sa traduc tot jocul ( meniurile ..textele etc )
|
si eu am bagat fisierul si pot spune ca sunt impressionat :D
|
Credeti ca ati putea sa faceti si pt mine o masina in tdu? Kia cee'd. Doar daca aveti timp liber si puteti. As vrea foarte mult masina asta in tdu. Sau daca ati gasit pe alt site sa postati link. Ms pt intelegere.;)
P.S.: Dolb, am sa iti incerc si eu traducerea si iti spun daca mi-a placut.:D |
nu sunt sanse foarte mari sa se faca insa s-ar putea ca Grin sau iugoslavu' ala sa o faca pt ca am vazut ceva tentative! Insa ai rabdare cel putin o luna. Bafta!
|
Yo mi-as dori sa fie Civic Type r fn2
|
urmeaza si Type R in maxim 3 saptamani :)
|
Am bagat si eu GPS-ul in romana si imi merge foarte bine.
Astept in continuare cee'd-ul in tdu. Daca stiti vreun site de unde pot alege din mai multe masini facute pt tdu va rog sa postati aici un link.;) ms |
|
azi am avut o tentativa sa vad cum se comporta meniurile/jocul , traduse in lb romana... si e destul de ok! nu am intampinat buguri. Ideea e ca am tradus doar cateva comenzi ( ca n-avea rost sa fac mai mult si sa descopar ca nu merg ) . Ca sa traduc toate meniurile posibile din joc imi trebuie cel putin o saptamana , din care sa muncesc 5 ore pe zi.. :) Deci e o munca foarte grea :D Asa ca anunt.. cine n-are ce face toata vara si sta cu ochii lipiti de monitor.. am eu sa-i dau de lucru:) traduce jumate din database si eu jumate :D
|
Da un Veyron calumea facut exista ?
|
da! sunt mai multe versiuni.. spoiler up, spoiler down, si restul cred ca au niste culori sau vinyl-uri.
|
1 Attachment(s)
Dolb,dolb,dolb !
smechera navigatia. O schimbare care am facut si eu la dacia lighean,am schimbat turometrul,am pus unul mai urat.Mai am de lucrat,stiu. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
ia uitati aici :Dfrumusete de masina:D-> si sunetul sa il auziti :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning