![]() |
Re: BMW E30 FEST 2012 - Darste,Brasov 15-17 Iunie
Quote:
|
Meserie, felicitari urasnilor!
|
asteptam poze pentru cei care nu au putut ajunge :sad:
|
Quote:
|
Detalii, vrem detalii pentru cei ce nu au ajuns, ce s-a intamplat vineri, sambata si ce se va intampla maine, poate cu putin noroc mai mariti randurile cu inca unul...maine
|
3 Attachment(s)
A fost haoss ce sa fie?doar este e30 meeting!
77 au fost azi in poiana. |
Salutare
A fost ca niciodata ..... Este ora 3.30 , deabea acums-a lasat linistea peste camping si ... Ma las si eu dus la odihna pt catecva ore - foto nu va pot pune de pe telefon - dar nici fotografiile di nici cuvintele nu pot descrie ceea ce au simtit ursarii aici : vorbe ca tine'o pe loc sau sompuscat roata ori doamnie ce rushine o potit ursul asta in seara asta ... nu poti auzii decat de la comunitatea clujului care stie sa se petreaca oameni buni esapamente incise pana au scos flacari de 1 metru in spatele masinii stive de roti "puscate" sute de cutii de bere si litri de palincafratilor nu puteti vedea decat la e30 fest - a fost clujul, iasiul, neamtul, oltul, doljul, covasna, vasluiul, prahova .... O multime de baieti de calitate : sacalul catre getax : "daca fierbi iti dau foc" nebunie !!!!! , ialomita, braila, buzau, brasov , bucuresti ..... cu prietenas HTCul care a facut rolling in camping pana scuturai fumul din barzi, masini inmatriculate in bulgaria si germania ..... si gata ca ma bag in perna! |
Quote:
|
9 Attachment(s)
hai ca vin eu cu un rand de poze sper ca nu se supara nimeni pt ele!!:DAttachment 2469333
Attachment 2469334 Attachment 2469335 Attachment 2469336 Attachment 2469337 Attachment 2469338 Attachment 2469339 Attachment 2469340 Attachment 2469341 |
Un eveniment reusit cu mai multi ursi decat anul trecut.Au lipsit unii care au fost anu trecut da au venit altii.
Singuru repros e catre conducerea campingului.Au dat dovada de o nesimtire si lacomie specifica tarii. Azi dimineata pt 1 ora jumate cat prindeam si eu jurizarea mi-au cerut intrare...Hai , sa zicem ca treaca , mearga da a venit un baiat din Iasi cu familia si i-au cerut intrare pt fetele de 4 si 7ani.Sincer e deja marlanie curata Asteptam cu interes pozele si filmarile de pe toata durata event-ului. |
Quote:
|
Cuy catre Maf "Maf,tine-o pe loc in p*la mea"
Maf (sau ursu lui..) bummmm bum bum bummmmm =))) Cel mai tare. Lonca a testat toate sensurile giratorii din Brasov,nebunie... Revin si eu cu poze.Eu zic sa facem un topic "Poze/filme e30 meeting 2012" |
in primul rand felicitari organizatorilor.....cu evenimente d-astea mai ne scot si pe noi din monotonie, mai uitam de necazuri....
mie personal mi-a placut, stiu ca e greu sa faci ceva sa multumesti pe toata lumea.... pentru baietii de la cluj, nota 20........au fost prezenti in numar mare, baieti de caterinca....ce sa mai, super de treaba.. din pacate nu prea am antrenament la bautura si m-a pus dreaq sa beau vreo 4-5 cutii de bere si m-am pus in cap.......am rupt si ursu', gumele, jantele....dupa mine vroiam sa le bubui si pe alea pe fata....:)).....am vrut sa fac jantele din 16' in 14', dar noroc ma mi s-au luat cheile la timp si nu le-am mai vazut decat a 2-a zi dimineata cand prezentam un pic de incredere...:lol: in rest multe masini frumoase, la partea cu jurizarea a fost cam dificil sa alegi la unele categori.....la ultima m-am trecut pe mine ca nu stiam pe cine sa trec....:))) lonca s-a dat grav prin giratorii.....mi-a placut mult.. LEE....a rupt masina mai rau ca mine, era foarte nervos ca nu "puscau" :D gumele, am incercat si eu sa i le"pusc.....:lol:, pina la urma a reusit tot el........:lol::lol: per total frumos....felicitari tuturor..... |
Eu catre jakal"da'i putin"
Jakal "nu mai am gume....da ii dau o limitareee " =)) |
"GIN ARS DE PRUNE" MAAAAA
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:07. |
- Copyright 2026 4Tuning