![]() |
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri
1 Attachment(s)
Mai Flo de ce nu mergi dezmembrari sa iti iei:rolleyes2,au la piese(inafara de buji) si ai de unde alege.Ma crezi ca 70% din piesele de pe dacia 1300 le arunca,pt ca zicea administratorul ca nu vine nici zmeu sa intrebe de ele:sad:.eu mai tot timpul sunt pe acolo si imi aleg ce imi trebuie.;)Am vb si cu de scaune originale de 1300 sa iau cele ce au cotiera la bancheta din spate,doar ca cele ce vin pe masini sunt tot rupte si nu am ce face cu ele.O sa mai caut in continuare,si daca stii prin alba pe cineva annta-ma si vin si le cumpar.:D
|
Quote:
ai fost ieri cu fnm undeva in spre cluj ? eram intru-n a6, conducea prietena lu luci un pr si ne-o depasit ca ea ii cu respectarea regulilor;)) |
A fost el doar pana la Ocna Mures,zicea ceva ca ar fi mers mai cartus:-) .Maaaaaaaa Flo asta face prostii pe drum fara aprobare;).Numai cu A6 se mai tine, s-o molipsit de la mine,numai eu mai fac minuni dinastea.:lol::D
|
Vezi ca poate vin vineri pe la tine !!!!!pe seara !inca nu stiu sigur
|
Cu mare drag te astept Lucica:D,da un tel inainte si ne intalnim,ca sa te preiau de la intrare din oras:lol:,nu te las eu de unul singur pe aici prin Alba;),nu de alta dar au prins baietiii ''teama'' numai cand vad BTL-ul pe drum,decum sa ne vada amandoi;nici nu-si mai scot masinile de prin parcari:D
|
Quote:
|
Nu-i nimic Luci,e bine ca ne vedem.:DCauti ceva piese anume,poate te pot ajuta cumva?:-)
|
Quote:
eu mi-o scot ii vre-o problema?:))))));)) |
Problema mare Flo,mai bine nu iesiiiii:lol:.Are cineva poze cu dacile de la show buc.?:rolleyes2inafara de cele puse de Alex(Bolidu') daca a castigat cineva premii si daca a fost dacia castigatoare la la vreo sectiune;)
|
pa ie ii problema ca mi s-o rupt iara suportu;))
|
Dany dak BTL-ul nu a fost prezent cui sa i se acorde premii????:P
|
Asta a fost tare Lucica:lol:,pai sa faca bine sa il trimita prin curierat rapid,ca nu am vreme sa astept:lol::lol:.E frumos sa mergem cu dacile mai multi pe la show-uri sa aiba lumea ce sa admire;).Astazi voi finaliza proiectul " macheta BTL Gordini",initial a fost albastra si a devenit portocalie;a iesit azi de la cabina de vopsit si sincer a fost data cu toate porcariile unei vopsiri normale.Mai trebuie puse dungile si accesorile la ea si maine o sa pun si pozele cu macheta UNICATA.:lol::lol::D
|
abea astept sa vad macheta!:D
|
6 Attachment(s)
macheta si cineva chinuit de talent :D:D:D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:37. |