![]() |
Re: Modificari la bordul Daciei
Quote:
Butonul de ceatza nu mai exista deocamdata dar o sa fie. Caldura, tot daca esti atent, in partea stanga, in locul temporizatorului ptr stergatori se afla un termostat mecanic care regleaza temp in interior, asadar comanda caldurii este electrica la fel si dezaburirea care este comandata tot de termostatul acela. Am incercat sa mai elimin din butoane iar toate modificarile au fost facute cu piese recuperate de la o masina de spalat vase automata + cativa actuatori electrici. Poate o sa radetzi dar functioneaza. |
@weber_gl: Daca doresti ai putea sa prezinti masina la sectiunea masina mea dacia:D, pare interesanta.
|
M-am gandit la asta, dar sunt inka la inceput si nu prea am cine stie ce modificari majore aduse masinii.
|
Nu este nici o problema, ba din contra, cu cati mai multi pasionati, cu atat mai bine. Caci daca stai sa iei la rand toate topicurile putini sunt cei care au postat din prima masinile gata modificate;).
|
@weber_gl
Felicitari pentru un interior, de bun gust cu exceptia huselor rosii. Din cate observ eu, ai contactul schimbat si ai cheie tip briceag?:shock: |
Quote:
Contactul este, intradevar, schimbat si adaptata o cheie briceag .in fine, cat despre huse - au aceeasi culoare cu masina - privind masina de afara in interior da bine neavand gemuri fumurii.:D |
Quote:
|
Quote:
|
consola e facuta de mine din plexiglas, am facut-o acum 4 ani si acum ,dupa cum se vede, nu arata asa de bn, autocolantul lipit s-a incretit in timp din cauza caldurii. Are nevoie de un nou autocolant, dar sincer mie cam "frica" sa ma apuc iar sa lipesc ptr ca e nevoie de multaaa rabdare si chin, dar trebuie facuta si momentan nu e o prioritate:-)
|
2 Attachment(s)
ceasuri de r25,am schimbat cutia si automat trebuia si ceasul de km,asa ca am adaptat tot,inafara de turometru care e de diesel si nu i-am dat deloc de cap:D
|
Cauta tot de renault un turometru de benzinar,si schimba doar mecanismul din spatele cadranului,eventual pastrea si acul acelui turometru,fiindca daca acul asta e mai lung/greu o sa ai erori ;)
|
Quote:
|
Pai da,tot ceva asemanator,oricum daca ai montat astea sigur ai gasi o solutie sa prinzi un alt mecanism de turometru in spatele cadranului,ca sa nu le strici :P
|
Felicitari! imi place...:peace:
|
6 Attachment(s)
M-am apucat si eu sa fac o consola , in mare parte am terminat mai am doar sa o prind pe pozitie si mici detali !
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:29. |
- Copyright 2026 4Tuning