![]() |
Re: Intalnire...... ?
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
revin cu ora si lok de adunare unpik mai traziu .....HAIDETZIIIIIiii LA PLIMBARE SA DATZI JOS GRASIMEA :)) :)) !
|
inca mai asteptam ora si locatia.................:sad:
|
Quote:
|
BAIETI!....intalnirea cade find ca ursu meu a decis sa ia o bordura...si sa imi strice 2 jante....si un cauciuc!....bare rau :(...intra in hibernare pana refacem :d....MULTUMESC!.....
|
naspa albatros si eu am agatat spoileru azi intr-un carlig de parcare era lasata prea jos si m am enrevat si am trecut la stock pana la primavara :))
|
Quote:
|
nu facem o intalnire? eu oricum sunt in club ford si club mazda...dar mi-ar placea sa mai vad si alte masini...eu cred ca ar fi interesant sa ne urcam in alte masini si sa va laudati cu modificarile...ne cunoastem mai bine...poate prin trafic ne-am intalnit dar tot straini suntem.
putem face o plimbarica, sa ne dam cu sania, sau sa mergem toti la un bowling, biliard...sau doar sa inghetam langa masini si sa povestim despre el. ce ziceti? |
Quote:
|
probabil cunostiinta are al 3-lea xedos din brasov:) spor la treaba...modelul tau e cel mai tunabil bmw...sper sa iasa ceva misto
|
relom broblema . cand ne adunam si noi la o intalnire 4tuning???
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
- Copyright 2026 4Tuning