![]() |
John Legend - Ordinary people :D
|
Busta Rhymes Feat. Eminem - I'll Hurt You (Dirty) (4:16)
Are super bass Click to download : Busta Rhymes Feat. Eminem - I'll Hurt You |
slabutza melodia
|
|
hai sa va zic si eu nishte muzika house..hope u like it.. :dance:
Sydenham_and_Ferrer-sandcastles__mark_knight_and_martijn_ten_velden_re mix Juliet-avalon__jacques_lu_cont_mix Andain-Beautiful Things (Gabriel & Dreseden Remix) Narcotic Thrust - When The Dawn Breaks (Cicada Mix)Felix da Housecat - What Does It Feel Like (Roykshopp Return In The Sun Remix) James Zabiela - (2004-04-17) Live @ Kristal Glam Club --> asta e un mix super tare JAMES ZABIELA - La Mania 6 Ty Tek - Feel My Fire (Da Groovemakers Re-Work) Ty Tek & Little Mike - The Party Ride (Original Mix) Pete Moss - Difinity (vinil vocal mix) Peace Division Pres Supacell Feat Pesca Faison - It's Here It's Now (Dj Collins Rmx) Wally Lopez Feat Dr Kucho - Patricia Never Leaves the House 4tune 500 - Dancing in the Dark Alphawezen - Gei Soleil [Terry Lee Brown Jr. Vocal Rmx] Dj Professor - Nextlevel - Radio21 Romania - 12.09.2003 --> si mixu asta e dragutz Sasha - Artificial heart Golden Boy - Rippin' Dr Kucho - Nosferatu Bombdogs - First Time pure_filth-funk_bombs_1_side_b Mula_-_All_In_The_Head_(Ralph_Lawson_2020_Vision_Sound_S ystem nusht dak au mai fost zise vreunele din ele k nu am mai urmarit d mult ce s`a mai zis p`aci.. :) aa..si inka o melodie..50 Cent - Get In My Car (Produced By Hi-Tek) poate s`a mai zis..nsuht..da` mie mi se pare super dragutza :lol: dak mai vreti ceva sugestii..ma gasiti p mess cu gia_614 :wink: Enjoy! |
super tari mai toate cantecele de mai sus :D :D :D
|
schimbam placa un pic
era acum ceva ani o chestie pe nume JUGO HITS :D muzica SARBEASCA CARE o gaseste e ZEUS - zeul zeilor !! astept sa vad cui fac plecaciuni |
Bogdan & Futa Band - Bese jendo dete
Bogdan & Futa Band - Ciganko.mp3 Bogdan & Futa Band - Devojcica.mp3 Bogdan & Futa Band - Hey kafano.mp3 Bogdan & Futa Band - Moja nevesta.mp3 Bogdan & Futa Band - Napij se srce.mp3 Ceca & Futa Band - Kukavica.mp3 Ceca & Futa Band - Nebo, mesec, zvezdice.mp3 Ceca & Futa Band - Ustani, budi se.mp3 Ceca & Futa Band - Zaboravi.mp3 Ceca & Futa Band - Zarila sam zar.mp3 Ceca - Nevaljala.mp3 Dragana - Jedan zivot je.mp3 Dragana - Kojan goron.mp3 Dragana - Placi zemlju.mp3 Dragana - Zaboravi.mp3 Dzej & Futa Band - Radaj sinove.mp3 Dzej & Futa Band - Uspori malo subdino sestro.mp3 Indira Radici - Krug.mp3 Jelena Karleusa - Cicija.mp3 Mile Kitic - Gordana.mp3 Mile Kitic - Jasmina.mp3 Mille Kitic - Ne pitaj za mene Mile Kitic - Ne pitaj za mene.mp3 Mile Kitic - Svi kockari gube sve.mp3 Savaca Jeremic - Zaljubjeno srce.mp3 Svetlana Arsic - Ko ti brani.mp3 Viki - Kud Puklo da puklo.mp3 Zorica Bruncklink - Najsi, Najsi.mp3 Choose your destiny! :D |
Tocmai le-am luat pe toate. Multumesc lui Bishop ca a pus aici numele melodiilor, dar mai ales lui lowrider, ca le-a luat el intai si le-a bagat in share pe dc. Le-am luat de la el cu 2-3 mb. Mersi lowrider :lol:
|
Re:
Quote:
|
eu am tras vre-o 6 din toate ca nu le-am gasit pe toate ... oricum mie imi place genul asta de muzica .. multzam
|
Sa traiti baieti..... si nu oricum... BINE!! :lol:
|
Sa traim cu totii BINE !
|
lowrider zi-mi si mie pe ce hub te gasesc si cu ce nick pt k vreau sa iau si eu alea :wink:
|
Yahel - Bomb Creator ( Ambient MIX )
ceva sad :/ linistitor ... plm : / daca n`o gasiti , ziceti , s-o up |
| All times are GMT +2. The time now is 02:36. |
- Copyright 2026 4Tuning