Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   TM 24 ADY (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/27893-tm-24-ady.html)

adi.schumi_tm 26-05-09 07:13

Re: TM 24 ADY

Quote:

Originally Posted by mariokynes (Post 2351629)
Adi felicitari ...imi place foarte mult cu ,curentul ai rezolvat??? ...eu mi-am spart cutia defapt un pinin mi sa rupt

Multumesc.In legatura cu partea electrica am rezolvat pt moment,mi-am facut rost si de ceva sigurante automate dar o sa le montez doar at cand o sa montez si celalalt bord impreuna cu toata instalatia electrica.Imi pare rau pt tine,daca te pot ajuta cu ceva nu ezita sa imi spui.

BTL-gordini 26-05-09 08:33

Frumoase poze, referitor la jante pe alb le sta mult mai bine decat negre; negre la arata c-am badarane, acuma ramane la , latitudinea ta care le vrei.Oricare ar fi alegerea, tipa ramane pe capota.:lol:;)

mariokynes 26-05-09 09:43

Ms de incurajari da nu prea ai cu ce sa ma ajuti ... masina mea e intr-un service pe la Petrosani si o sa-i schimb cutia... inca o data imi place masina ta si parera mea e sa nu-i mai faci nimic arata chiar bine...

adi.schumi_tm 26-05-09 10:29

Quote:

Originally Posted by mariokynes (Post 2352061)
Ms de incurajari da nu prea ai cu ce sa ma ajuti ... masina mea e intr-un service pe la Petrosani si o sa-i schimb cutia... inca o data imi place masina ta si parera mea e sa nu-i mai faci nimic arata chiar bine...

In exterior nu o sa-i mai fac mare lucru :halogene,spoiler spate cu prelungire integrata,alta grila fata si eventual alta prelungire fata.In rest doar mici detalii ;)

Shark7 28-05-09 11:07

1 Attachment(s)
Parerea mea e ca ca ar arata mai bine cu manerele de la usi si dunga de pe marginea de sus a usilor negre. (cele nichelate ies prea mult in evidenta)

Attachment 938917

adi.schumi_tm 28-05-09 11:10

Quote:

Originally Posted by Shark7 (Post 2358689)
Parerea mea e ca ca ar arata mai bine cu manerele de la usi si dunga de pe marginea de sus a usilor negre. (cele nichelate ies prea mult in evidenta)

M-am gandit la ce ai zis dar manerele ce le am acum nu merg vopsite negru pentru ca ricat de bine ar fii pregatite pentru vopsit as risca sa se exfolieze vopseaua de pe ele.Rama de sus a usilor as vrea sa o fac neagra dar doar in cazul in care o sa pun folie fumurie si pe geamurile lateral fata.

Shark7 28-05-09 11:36

Exista manere pt. usa din plastic negru. La fel este si ornament tot de plastic negru.

tmkrf 28-05-09 21:21

Quote:

Originally Posted by Shark7 (Post 2358761)
Exista manere pt. usa din plastic negru. La fel este si ornament tot de plastic negru.

arata destul de calumea alea , dinalea vreau si eu sa imi pun :)

Daniel_Toa 05-04-10 08:25

Topic redeschis la cererea propietarului .

adi.schumi_tm 05-04-10 08:54

11 Attachment(s)
In primul rand Hristos a inviat!
In al 2-lea rand m-am hotarat sa mai pun niste poze cu ''evolutia'' masinutzei de cand nu am mai postat aici.
Poze din iunie 2009 :

adi.schumi_tm 05-04-10 10:28

10 Attachment(s)
August 2009:schimbat bord si instalatie electrica,bordul facut in ''ton'' cu restul interiorului,ceasuri de bord modificate,montat consola centrala de la BTL,montat provizoriu o aeroterma(care a fost data jos pt. ca pierdea apa)

B-61-KYS 05-04-10 10:29

Felicitari pentru participare la show insa cu parere de rau iti spun ca masina mai are f mult pentru a-si merita locul acolo:
- farul cu apa si rugina in el
- suruburile alea in bara
- prelungirea fibra sparta
- grila decojita de vopsea
- pragul ala crapat langa aripa ( sau nu vad bine)
- vopseaua de pe ochelari sarita.. etc etc

Sper ca un te superi ca ti le-am zis insa, fata de ultima postare masina arata mai bine...

adi.schumi_tm 05-04-10 10:35

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 3248207)
Felicitari pentru participare la show insa cu parere de rau iti spun ca masina mai are f mult pentru a-si merita locul acolo:
- farul cu apa si rugina in el
- suruburile alea in bara
- prelungirea fibra sparta
- grila decojita de vopsea
- pragul ala crapat langa aripa ( sau nu vad bine)
- vopseaua de pe ochelari sarita.. etc etc

Sper ca un te superi ca ti le-am zis insa, fata de ultima postare masina arata mai bine...

Stai linistit,nu ma supar deloc si stiu foarte bine ca nu avea ce cauta acolo,nici nu am vrut sa intru cu masina,cand am mers la expo nici prin gand nu imi trecea sa intru cu masina pt ca sunt convins ca nu am masina de expo dar pana la urma am intrat pt o ora maxim pt a face acele poze in apropiere de BTL pt ca el era deja intrat si mi-am dorit foarte mult macar o poza cu masina mea langa a lui.O sa postez poze si cu starea actuala a masini,s-au remediat foarte multe din cele ce mi-ai scris

B-61-KYS 05-04-10 10:48

foarte bine ! nu uita ca detaliile fac diferenta ;)

adi.schumi_tm 05-04-10 10:52

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 3248233)
foarte bine ! nu uita ca detaliile fac diferenta ;)

:).Intradevar detaliile fac diferenta si masina mea are foarte multe lipsuri si multe dintre ele in ceea ce priveste detaliile dar din pacate stau la bloc si nu am garaj unde sa mai bibilesc una alta la ea iar cand mai merg sambata la bunicamea la sat la casa si e vreme buna imi ramane prea putin timp pt a ma ocupa si de masina,dar una peste alta eu sunt multumit de ea mai ales ca ma folosesc aproape zilnic de ea.

All times are GMT +2. The time now is 11:12.

- Copyright 2026 4Tuning