![]() |
Re: Masina Mea Virtuala
FrumoaXa
n-am bani mosule ;) Vand golanu 6500E :) Ca sa mai fac loc pentru masina de la Raducu [Quinox] :)) BTW punei naibii barile alea o data =)) |
3 Attachment(s)
Quote:
SS meu a fost echipat si putin coborat(am rau de inaltime si de asta:))....) Planuri de viitor-Benzina si plimbari:)) |
Quote:
Radu - a iesit tare misto mustangul .. Gj |
5 Attachment(s)
Update e36 :D Praguri noi cele vechi erau ruginite ... si am luat suspensia cu tot cu jante de pe Golan :D apropo am vandut loganu :)) fara suspensie si la camaro am pus usile si portbagaju si l-am vopsit :X
|
3 Attachment(s)
Quote:
maine o indrept...In seara asta trebuie sa ajunga ceva special:D:D EDIt-Kryp...deci e super cu suspensia aia..bravo ma Ai grija de SS ala...;) |
Foarte "cul" ! :))
Misto masini baieti .. In legatura cu 7`ptarul meu, a fost dat :) sry .. Maine poze .. :) :> |
3 Attachment(s)
si e34 in actiune
|
4 Attachment(s)
Quote:
A sosit Noile evacuari..in 20 de min le-am montat..Se aude cum trebuie sa se auda un V8:X Evacuari-150E |
da bine :) las ca nu consuma mult e34 15 mers asa usor.. :))
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
Probleme peste Probleme :cry::cry: Am Dat masina unui Prieten sa se duca pana la Bucuresti....peste 5 ore Imi da telefon...Vino si ma ia ca am bulit Bmw.Am ramas mut...Ajung la fata locului cu SS si cand colo aveam asa Jante Indoite Suspensia PRAF Toba sparta Ajung cu ea acasa iam pus suspensia Stock si jantele la fel si am bagato la prelata..(deocamdata)...Bine ca nu o fost altceva grav.. |
Quote:
|
Quote:
pai nu il mai am .. si nici poze cu el nu mai am uitete mai pe la inceputu topic-ului 20-30 |
4 Attachment(s)
Azi dimineata am fost sa imi iau "ursul" de la vopsitorie (nu o sa ramana cu vopseaua asta dar am zis sa nu il mai tin curcubeu si sa il ingrijesc putin) ...
Niste jante noi pe fata care au facut cam 450E ... Mai trebuie: -Motorul v8 -Alta vopsea -Evacuare Si poate alt kit :D ! :arrow: |
3 Attachment(s)
Am dat la schimb masinuta mea ..
Pe un Buick Regal din 86 in perfecta stare.. Planuri pe viitor .: MARI :twisted::twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 01:59. |
- Copyright 2026 4Tuning