![]() |
Re: Masina mea...
polo va intra in service iar la 206 probabil voi schimba cu ocazia asta stopurile si evacuarea,va veni si randu lui in service
|
Scuze pentru offtopic,dar care stiti ce a mai facut Emil cu S2-ul?Stiu ca l-a lovit putin..:sad:
|
maine se apuca de reparat serviceul. o sa mai bage niste bani in el si il bibileste. va primi o noua vopsea si nu o sa mai participe la slalom paralel cu ea. Va iesi intr-un final o masina tare.
Ps: Nu e offtopic;) |
Quote:
|
Quote:
|
La motor nu sunt planuri decat intr-un viitor mai indepartat....poate. Octy, avand o masina unicat in RO mai bine o ingrijesti decat sa tragi de ea in regim de cursa. Si oricum la slalom paralel o sa fie competitie, va participa cu o alta masina, cat se poate de similara dar fara turbo;)
|
Quote:
|
Quote:
Migule, cand a zis omu` ca vine cu masina noua?? |
6 Attachment(s)
Pisu lumii masina asta. Ce handicapati or avut-o nu stiu. Cre ca isi bateau joc de vecinii din sat si mergeau cu ea la furat. Suna tobele alea ca toti dracii.
|
fi atent ca pana si geamurile din spate si luneta sunt vopsite in culoarea masinii !!!!
|
pacat de ea!!!
|
Quote:
|
Masina e a lu bart. O cumparat-o pentru spoilere, faruri, oglinzi si alte piese care se potrivesc pe S2. Restu e material de concurs pt slalom paralel...
|
si cat a costat masina???
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:53. |
- Copyright 2026 4Tuning