Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu.html)
-   -   Masina mea... (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/27160-masina-mea.html)

GAHU 03-01-09 23:43

Re: Masina mea...

polo va intra in service iar la 206 probabil voi schimba cu ocazia asta stopurile si evacuarea,va veni si randu lui in service

CoCaine 26-01-09 19:46

Scuze pentru offtopic,dar care stiti ce a mai facut Emil cu S2-ul?Stiu ca l-a lovit putin..:sad:

PaulMIG 26-01-09 19:56

maine se apuca de reparat serviceul. o sa mai bage niste bani in el si il bibileste. va primi o noua vopsea si nu o sa mai participe la slalom paralel cu ea. Va iesi intr-un final o masina tare.
Ps: Nu e offtopic;)

CoCaine 26-01-09 20:01

Quote:

Originally Posted by PaulMIG (Post 2013001)
maine se apuca de reparat serviceul. o sa mai bage niste bani in el si il bibileste. va primi o noua vopsea si nu o sa mai participe la slalom paralel cu ea. Va iesi intr-un final o masina tare.

Vesti bune de la Sibiu:D La motor a facut ceva sau e stock?

autOcty 26-01-09 20:05

Quote:

Originally Posted by PaulMIG (Post 2013001)
...nu o sa mai participe la slalom paralel cu ea...

hai mah...daca avea suspensii si scut adevarat era perfect ;) (dovada ca or rezistat atatea!!!) pacat ca nu mai vine la slalom;)

PaulMIG 27-01-09 09:22

La motor nu sunt planuri decat intr-un viitor mai indepartat....poate. Octy, avand o masina unicat in RO mai bine o ingrijesti decat sa tragi de ea in regim de cursa. Si oricum la slalom paralel o sa fie competitie, va participa cu o alta masina, cat se poate de similara dar fara turbo;)

autOcty 27-01-09 11:46

Quote:

Originally Posted by PaulMIG (Post 2014240)
La motor nu sunt planuri decat intr-un viitor mai indepartat....poate. Octy, avand o masina unicat in RO mai bine o ingrijesti decat sa tragi de ea in regim de cursa. Si oricum la slalom paralel o sa fie competitie, va participa cu o alta masina, cat se poate de similara dar fara turbo;)

bafta lui ;) (mai am inca sanse si in fata celor mari (nu cei din cnr) deci vedem noi ;)

lupalb 28-01-09 15:00

Quote:

Originally Posted by PaulMIG (Post 2014240)

Se anunta vremuri grele la slalom paralel??
Migule, cand a zis omu` ca vine cu masina noua??

PaulMIG 29-01-09 16:19

6 Attachment(s)
Pisu lumii masina asta. Ce handicapati or avut-o nu stiu. Cre ca isi bateau joc de vecinii din sat si mergeau cu ea la furat. Suna tobele alea ca toti dracii.

mihai_marian 29-01-09 16:38

fi atent ca pana si geamurile din spate si luneta sunt vopsite in culoarea masinii !!!!

autOcty 29-01-09 19:00

pacat de ea!!!

bulldog_cox 29-01-09 19:40

Quote:

Originally Posted by PaulMIG (Post 2020958)
Pisu lumii masina asta. Ce handicapati or avut-o nu stiu. Cre ca isi bateau joc de vecinii din sat si mergeau cu ea la furat. Suna tobele alea ca toti dracii.

a cui ii masina acum?, oricum fostul proprietar si-o batut joc de ea

PaulMIG 29-01-09 20:22

Masina e a lu bart. O cumparat-o pentru spoilere, faruri, oglinzi si alte piese care se potrivesc pe S2. Restu e material de concurs pt slalom paralel...

mihai_marian 29-01-09 20:33

si cat a costat masina???

bulldog_cox 29-01-09 23:29

Quote:

Originally Posted by PaulMIG (Post 2021549)
Masina e a lu bart. O cumparat-o pentru spoilere, faruri, oglinzi si alte piese care se potrivesc pe S2. Restu e material de concurs pt slalom paralel...

...si-o luat piese:) bravo e si quattro?

All times are GMT +2. The time now is 22:53.

- Copyright 2026 4Tuning