![]() |
Re: E36 - Cabrio XxDADIxX
tare ! Multumesc pentru fetele de usi ! :peace:
|
Quote:
-- Ultima achizitie: https://scontent-lhr.xx.fbcdn.net/hp...0b&oe=55DAD3CB https://scontent-lhr.xx.fbcdn.net/hp...c3&oe=55D40351 |
ca tot ti-ai dorit tu :twisted:
|
20 Attachment(s)
Sa nu se puna praful pe aici mai punem cateva poze cu evolutia.
|
9 Attachment(s)
:arrow:
|
2 Attachment(s)
Oglinzi OEM M3
|
4 Attachment(s)
Service , ulei , filtre, discuri placute , rulmenti, cablu frana de mana, fuzete, caseta de directie, pompa servo, pivoti, bielete, directie.
|
9 Attachment(s)
Cauciucuri noi , buze spate noi de inox, miez vopsit, soroafe aurii.
|
5 Attachment(s)
CD43 si clima digitala
|
am inceput sa molipsesc lumea cu cauciucurile noi :lol: ? se merita niste gume noi dupa toata investitia, era si pacat altfel. bravo si felicitari pentru tot! nu vopsesti hardtop-ul in culoarea masinii? ca se vede cam ciudat cu stalpii de la parbriz.
|
Quote:
:arrow:Nu am gasit dimensiunile pe care le vroiam in conditii cat de cat decente. :arrow:Mi-am dorit toate 4 aceeasi marca/ model. :arrow:Nu am vrut sa ma risc punand second la cum stau intinse mai ales pe spate. :arrow:Era pacat de jante sa nu primeasca ceva frumos. :arrow:Masina face maxim 2000 de km pe an. Toata masina va intra la vopsit, probabil anul viitor. Hard top-ul l-am luat din necesitate, nu e in stare perfecta si initial vroiam culoarea aia toata masina ( asa sunt si oglinzile ) stratusgrau. Acum m -am sucit de cand i-am pus capota de carbon ca nu prea imi place contrastul. |
Felicitari. Multa munca si un rezultat pe masura. E criminalaaaaaa
|
Caseta ii noua?....daca da ce firma?
|
Quote:
|
Telefonul este functional?
|