![]() |
Re: Intalnire 4tuning HD / Deva
mai baieti uite k am fost la mintia-caprioara dar acolo unde se vroia sa fie candva un targ auto e numai iarba si terenul nu e chiar drept,...oricum vad k sunt ceva cu vot pt cetate,...sau ar mai fii ,bejanul desi nu e prea frumos amenajat dar ,.deh era o idee,...;)))
|
ce ar fi sa ne intalnim in parcare la cetate, sa bem un suc si sa facem o tura "4tuning miniparade" pana la bejan... asha toate mashinile. e doar o idee, mie mi se pare foc
|
Eu ii sustzin pe sNap7 si pe driver_xs ca si loc si ca si ora :-)
|
mnoh putetzi sa fitzi la 7 in parcare la cetate?
|
Ai mah rabbdare ca inca nu s-a hotarat nimic din kte am obsv o sa fim cam 5 :))) asa ca sa mai asteptam oleak sa vedem ce zice si:arrow: Sonic:!:
|
Intalnire 4tuning Hunedoara / Deva !
Unde ? In parcarea de la poalele cetatii din Deva Cand ? Sambata, 01.11.2007 la orele 19:00 E o parcare publica, daca stam linistiti de povesti nu ne va fugari nimeni .. |
Nu trebuie sa asteptati sa zic eu :) ...e bine la 19 la cetate si de acolo om vedea noi...sper sa ajung si eu daca fac rost de o masina ca sunt plecati ai mei la tzara cu caruta :lemon::omfg:
|
l-atzi auzit pe sonik! yo la 7 sunt acolo, un peugeot 206 albastru si HD-64-ATI cu o dacia 1300 gri
|
tu vi cu 2 masini?
|
Quote:
|
deci la 19:00 la cetate....
|
ok oamneni buni si nebuni la 7 acolo ,apoi o parada pana la bejan cu 40 pe ora :))si mai vedem apoi,...
|
oke, sa vad cum si cu ce ajung
|
Quote:
:-) |
sunt din mizeria, pardon simeria :) am vb cu un amic, sa vad ce spune, venim cu Lupo GTi B) ... multam de oferta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:14. |
- Copyright 2026 4Tuning