Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tg-Jiu (https://forum.4tuning.ro/415-tg-jiu.html)
-   -   Tg-jiu (https://forum.4tuning.ro/415-tg-jiu/25414-tg-jiu.html)

dr4gosh 08-01-09 15:00

Re: Tg-jiu

Quote:

Originally Posted by lowrider.STi (Post 1965504)
da' sunteti toti hondari la timisoara nu gluma :)) del sol ala arata cat de cat bine..cu exceptia luminilor alea de sub si parca are si niste prostii lipite pe capota, iar civicul la care te referi cred ca e un type s gri,cu bodykit,jante etc...am auzit ca are in jur de 170 cp ( e test drive car la inidan)

in rest sunt destul civicuri fk2 stock,mai e un type s rosu tot ultimul model si un type s ep2 negru am mai vazut

Timisoara a devenit Honda Style.... Japan Power ;)
Del sol ala l'am vazut de aproape, mai exact m'am intalnit cu el in trafic, era noapte si arata ca un pom de craciun miscator(dar am inteles gestul pt ca erau sarbatorile si ma gandeam ca imparte cadouri) si l'am intrebat ce motor are, si mi'a spus 2.0 de 170hp... am ramas o sec socat:shock:, dar am trecut peste.
iar type's 'ul ala nu am fost prea atent la el, pt ca a trecut repede pe strada si l'am intalnit doar o data(iar eu eram pe jos)....

Bafta..

dragos1989 09-01-09 21:46

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by lowrider.STi (Post 1965504)
da' sunteti toti hondari la timisoara nu gluma :)) del sol ala arata cat de cat bine..cu exceptia luminilor alea de sub si parca are si niste prostii lipite pe capota, iar civicul la care te referi cred ca e un type s gri,cu bodykit,jante etc...am auzit ca are in jur de 170 cp ( e test drive car la inidan)

in rest sunt destul civicuri fk2 stock,mai e un type s rosu tot ultimul model si un type s ep2 negru am mai vazut

Daca te referi la civicul asta de mai jos, sa stii ca nu este vorba despre un type s, ci despre un 2.2 CDTI resoftat, care are undeva la 180 de cai, si putin peste 400 NM...si a trebuit sa se opreasca din accelerat undeva la 170 in treapta a 5a...urmand treapta a 6a....extrem de agil...motorul suna "ca un 1.4 de la VW" cum spunea un prieten de-al meu,nu ai crede ca este un diesel...EXTREM DE AGIL! CUplu cat cuprinde...si domnul de la Inidan a fost un adevarat om de valoare, pt. ca mi-a oferit ocazia sa ma joc cu ea :D Si el si Dragos sunt 2 tipi super de treaba...Din cate stiu,Dragos cred ca s-a mutat la reprezentanta Moto de langa Interex ;)

lowrider.STi 10-01-09 13:01

my bad...n-am stiut ca e diesel...
despre asta era vorba...a fost un prieten mai demult la un test-drive sau ceva de genu` cu el si mi-a spus ca se misca super bine :)

dr4gosh 10-01-09 13:27

Quote:

Originally Posted by lowrider.STi (Post 1970130)
my bad...n-am stiut ca e diesel...
despre asta era vorba...a fost un prieten mai demult la un test-drive sau ceva de genu` cu el si mi-a spus ca se misca super bine :)

eu ma refeream la ceva street, nu test drive.... ca de exemplu del sol ala e on street, mai stiu un matz2.5 cupe, care se da frumos, si o Lancia 2.0T care e "under construction" dupa spusele proprietarului.... mai era o vectra C, nu stiu ce motorizare, si un C4 cu soft(din pacate diesel).
restul nu stiu prea multe de acolo...

Te rog frumos, citește regulamentul!Nu se acceptă „messengerismele”! Data viitoare recurgem la pedepse, dacă nu ne putem ințelege ca oamenii!;)

lowrider.STi 10-01-09 13:42

c4 ala desi e diesel merge bine de tot...l-am vazut intr-o seara...
lancia e cumva una neagra...2 usi...fara spoiler fata? cel putin era acum o vreme

dr4gosh 10-01-09 13:55

Quote:

Originally Posted by lowrider.STi (Post 1970216)
c4 ala desi e diesel merge bine de tot...l-am vazut intr-o seara...
lancia e cumva una neagra...2 usi...fara spoiler fata? cel putin era acum o vreme

lancia cand am vazut-o eu avea bara fata , dar nu avea toba prinsa bine , pentru ca atunci a pus'o(sau asa am inteles eu) si era noapte. nu stiu daca e neagra , dar oricum e inchisa la culoare.
C4 ala l'am vazut cum se da si e chiar bun, il ajuta mult softul ala.... ca in rest nu are nimic....

lowrider.STi 10-01-09 14:28

nu tocmai...mai are si alte chestii in afara de soft...nu foarte semnificative...da` are..

btw...vezi ca nu degeaba iti sunt corectate mesajele :)

dr4gosh 10-01-09 14:55

Quote:

Originally Posted by lowrider.STi (Post 1970301)
nu tocmai...mai are si alte chestii in afara de soft...nu foarte semnificative...da` are..

btw...vezi ca nu degeaba iti sunt corectate mesajele :)

sunt curios de inbunatatirile alea, dar sa vina caldura... ;)

confuzzling 11-01-09 01:10

Fara "messengerisme". Exista un regulament !

wolverine 01-02-09 09:46

daca are carva suspensie sport pe e36 si vrea stock...sunt dispus de un schimb :D

cosminCOX 09-02-09 07:42

Quote:

Originally Posted by dr4gosh (Post 1970346)
sunt curios de inbunatatirile alea, dar sa vina caldura... ;)

vrei sa te dai cu c4 cu lancia ,nu vrei? nu m-am prins, ce masina ai?

crissti_d 10-02-09 18:38

vineri imi schimb masina, de data asta cu o benzinara:D... iar luni, marti dupa ce ii termin rodajul vreau sa ma dau cu c4 ala... sa-i arat ca si cu benzina il bat la fel de rau.

Quote:

Originally Posted by cosminCOX (Post 2050143)
vrei sa te dai cu c4 cu lancia ,nu vrei? nu m-am prins, ce masina ai?

tyger 11-02-09 12:37

pai ce masina iti cumperi si cu ce motor?

Alin92 02-05-09 14:16

Salut . Sunt si eu din tg jiu , am 16 ani aproape 17 ....astept 18 :twisted::twisted: . Imi plac masinile , tuningul , cursele etc :D

DolusD 02-05-09 15:08

Bine ai venit printre noi !

All times are GMT +2. The time now is 18:55.

- Copyright 2026 4Tuning