![]() |
Re: Tg-jiu
Quote:
Del sol ala l'am vazut de aproape, mai exact m'am intalnit cu el in trafic, era noapte si arata ca un pom de craciun miscator(dar am inteles gestul pt ca erau sarbatorile si ma gandeam ca imparte cadouri) si l'am intrebat ce motor are, si mi'a spus 2.0 de 170hp... am ramas o sec socat:shock:, dar am trecut peste. iar type's 'ul ala nu am fost prea atent la el, pt ca a trecut repede pe strada si l'am intalnit doar o data(iar eu eram pe jos).... Bafta.. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
my bad...n-am stiut ca e diesel...
despre asta era vorba...a fost un prieten mai demult la un test-drive sau ceva de genu` cu el si mi-a spus ca se misca super bine :) |
Quote:
restul nu stiu prea multe de acolo... Te rog frumos, citește regulamentul!Nu se acceptă „messengerismele”! Data viitoare recurgem la pedepse, dacă nu ne putem ințelege ca oamenii!;) |
c4 ala desi e diesel merge bine de tot...l-am vazut intr-o seara...
lancia e cumva una neagra...2 usi...fara spoiler fata? cel putin era acum o vreme |
Quote:
C4 ala l'am vazut cum se da si e chiar bun, il ajuta mult softul ala.... ca in rest nu are nimic.... |
nu tocmai...mai are si alte chestii in afara de soft...nu foarte semnificative...da` are..
btw...vezi ca nu degeaba iti sunt corectate mesajele :) |
Quote:
|
Fara "messengerisme". Exista un regulament !
|
daca are carva suspensie sport pe e36 si vrea stock...sunt dispus de un schimb :D
|
Quote:
|
vineri imi schimb masina, de data asta cu o benzinara:D... iar luni, marti dupa ce ii termin rodajul vreau sa ma dau cu c4 ala... sa-i arat ca si cu benzina il bat la fel de rau.
Quote:
|
pai ce masina iti cumperi si cu ce motor?
|
Salut . Sunt si eu din tg jiu , am 16 ani aproape 17 ....astept 18 :twisted::twisted: . Imi plac masinile , tuningul , cursele etc :D
|
Bine ai venit printre noi !
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:55. |
- Copyright 2026 4Tuning