![]() |
Re: E36 - DARTH VADER
Eu le-as da pentru un set 8 cu 9 sau un set de rs-uri, altfel sunt de pastrat :)
|
Quote:
|
Din pacate la.bbs rc nu se pot schimba buzele, numai mijlocul este detasabil.
|
Se pot schimba buzele si la RC-uri fara probleme, trebuie doar sa stii ce sa cumperi si unde sa le faci. Din janta modulara in 2 bucati, o sa ajunga in 3, 9.5 “/ 10.5”x17”, offset 17mm. Din pacate nu cred ca o sa vad prea curand asa ceva in RO.
http://www.wokke.de/rims/stock/RC090...rs/page_01.htm |
Quote:
Trebuie sa tai janta originala, trebuie sa comanzi buze custom, si sa le gauresti. Plus, nu gasesti nicaeri buze la diametrul care ar fi necesar pentru miezurile de rc090, si wolf nu iti trimite. Daca vrei ii trimiti lui un set si ti-l face el, in ce setup doresti. Si un setup de style5-uri modulare pe la 10 cu 11, capace de rs si buze lacuite, te duce undeva la 4500€. Cat un set de rotiform-uri decente. Cat despre vazut in ro, eram gata gata sa comandam un set dinasta nebun, dar s-au schimbat planurile omului. Deci alt nebun prea curand care sa fie dispus sa faca asta, nu prea vad. |
Eu ma referam strict la setupul original, nu la ce se poate face plecandu-se de la janta originala, taiata, regaurita, centrata etc. ar fi interesant de vazut asa ceva si la noi dar la cata bataie de cap si mai ales cheltuiala este, nu cred ca o sa se incumete cineva prea curand. ricko vezi ca are teo_vl un set de rc 8 cu 9 reconditionate, iar skillz are rs care dupa mine nu au concurent pe la noi.
|
In germania daca stii de unde, iti poti comanda buzele la dimensiunea dorita, latime, diametrul interior care se prinde pe miez si deja gaurite dupa specificatiile tale, bineinteles toate costa.
Tie iti mai ramane decat sa gasesti un strungar in stare sa le taie drepte, dar odata ce multi si-au facut jante de tabla dublate, nici asta nu cred ar fi ceva imposobil. Am vazut ca se vand cu 2.700 euro. Dupa un calcul simplu: Buze 800-1.000 euro Hexagoane RS 200-300 euro (astea sunt optionale) Alte surubele noi 160 euro curier 50 euro per total. Total 1.000E - 1.500E (fara mana de lucru) |
Bun , deci varianta buze mai mari cade , am vb cu teo aseara , sa vedem , poate iasa ceva :D
De RS nu ma pot apropia inca :D:D:D....INCA !!! |
Jantele sunt de vanzare :D
650 euro cu gume 550 euro fara gume Nu le-am rulat deloc , mai negoiciez putin in limita bunului simt , sper in 2-3 saptamani sa ma pricopsesc cu 9,5 j fata si 11 j spate , nu zic mai multe :P |
eu stiu eu stiu eu stiu :)) super faine bbs-urile tale, pacat ca vrei sa le schimbi, nu te mai acceptam in clubul nostru :)) Pentru cine le ia.. mare noroc, si proaspat facute, si nerulate.
|
Quote:
Pt cine le ia ...pfuu pe praful asta nu se prea inghesuie lumea , daca le mai iau pe astea o sa am la activ 3 seturi , nici nu stiu pe unde le mai tin :))))) , plus ca celelalte sunt trimise la polishat integral si ajung saptamana asta , abia astept :D |
11j omaga, m-ai facut curios... :D
|
Quote:
|
Dacă e vorba de 11j alea de care vorbeai pe la inceput o sa fie senzatie masina !!!
|
Quote:
Daca nu apar probleme nesperate in plan ,,,,,o sa fie foarte tare :D |
| All times are GMT +2. The time now is 16:54. |
- Copyright 2026 4Tuning