![]() |
Re: Pitesti (poze cu masini de aici)
Tu esti sigur ca mai exista masina cu care ai pus poze? Adica masina exista....dar nu in configuratia din poze....kitt-ul a fugit pe bolidul lui Antonio :)
|
stiu ca nu mai exista kitt-ul pe masina lui quick_5hifter, dar ideea era ca a mai fost folosit
|
a mai fost folosit , dar totusi e UNICAT (def. body kit unicat= care sa nu mai existe pe nici o alta masina ) ...
intelegi ? de exemplu , daca eu maine imi iau tico si antonyo imi vinde body kit-ul lui , inseamna ca eu voi avea body kit unicat . chiar daca a mai fost folosit pe 2 masini , nu mai exista altul la fel |
6 Attachment(s)
:arrow:
|
hmmmm... sa intelegem ca sunt mai multe astfel de kit-uri ???:?:
|
Quote:
|
Quote:
|
am vazut azi erau pe trailer la PETROM de la podul viilor un septar model nou alb si unul negru :X
|
alea nu sunt mai multe kit-uri....sunt matritzele si kit-ul final!!! se poate observa lejer ca sunt fiecare in 3 dimensiuni diferite!!!
|
Quote:
Cine ce a mai vazut??.... si poze daca se poate :D |
Domnul Mihai nu ne aratati si noua golfu?? :D
|
7 Attachment(s)
ee.. nu cred k am eu masini de pus aici dar poate aruncam 2 poze saptamana asta cu golful
insa vreau sa revin cu niste poze la bertone pt ca am vazut mai in spate cateva cu ea de cand am luat-o si era cam uratica atunci. ps. revine si masina asta pe strazi sapt asta |
Quote:
dar ce faci acum?? le ti pe aman2?? |
le vindem si luam si noi ceva mai mare .. mai nou ;) vreau sa revin la marca mea de suflet
|
Quote:
adica bmw :D ... am dreptate?? si baga cateva poze cu golfu pe mess si fa-i un pret... poate cine stie... ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:19. |
- Copyright 2026 4Tuning