Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Exterioare custom (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom.html)
-   -   Custom Garage Bucureşti (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom/231377-custom-garage-bucuresti.html)

thex 29-11-11 20:07

Re: Custom Garage Bucureşti

2 Attachment(s)
Refacut faruri BMW E39 facelift. La un far a fost schimbata sticla si refacut tot plasticul din spate. Celalat a fost doar polishat. Raman client fidel:D

cata_kevi 29-11-11 21:03

Quote:

Originally Posted by kathalin (Post 4746860)
Astept un PM cu pretul si durata realizarii si program, eventual in weekend?

Sal 0768 633 848 sau 0768 622 551
Quote:

Originally Posted by thex (Post 4748775)
Refacut faruri BMW E39 facelift. La un far a fost schimbata sticla si refacut tot plasticul din spate. Celalat a fost doar polishat. Raman client fidel:D

Ms Thex..tinem legatura.. asteptam si urmatorul proiect:D

agentulvip 29-11-11 21:37

Salut am si eu o intrebare cat ma costa sa imi prelungesc capota sa vina pana la grila este vorba de 5-6 cm o sa atasez si o poza
https://img204.imageshack.us/img204/6...020419a.th.jpg

marius.predoi 29-11-11 22:13

1 Attachment(s)
salutare...ma intereseaza un clean la portbagaj la o astra h 5 usi... (fibra + finisat + vopsit)...vreau sa dispara sigla si bara cromata, iar deschiderea portbagajului sa se faca de la buton....

un pret pe privat daca se poate

o seara buna

b01uxd 30-11-11 10:49

6 Attachment(s)
salut...fa-mi si mie un pret te rog pt urmatoarele pt oltcitu meu:
- unit pragurile cu aripile spate si fata;
- finisate aripile spate unde au fost sudate(se vede in poze la ce ma refer);
- astupate gaurile de pe aripile fata pt lucasuri, de pe usi pt yale si de pe hayon pt stergator si maner (sunt astupate de mine si s-au crapat) si inca vreo 2 3 gauri de rugina(cea de pe usa soferului din colt de jos, cea de pe aripa stanga spate sub geam);
- astupate gurile de aerisire de deasupra capotei(una am astupato eu anu trecut si a crapat si cealalta n-am mai avut chit si n-am mai facuto);
- unita bagheta aia de la hayon cu aripile spate si cu plafonul(in dreptul stopului stang se vede mai bine, a fost unita de mine si s-a crapat);
Toate astea le-as vrea cu finisaje pt vopsit.
Am inteles ca aveti si vopsitorie, daca poti fa-mi separat un pret si pt vopsitorie completa.

cata_kevi 30-11-11 14:22

Quote:

Originally Posted by agentulvip (Post 4749025)
Salut am si eu o intrebare cat ma costa sa imi prelungesc capota sa vina pana la grila este vorba de 5-6 cm o sa atasez si o poza
https://img204.imageshack.us/img204/6...020419a.th.jpg

Quote:

Originally Posted by marius.predoi (Post 4749139)
salutare...ma intereseaza un clean la portbagaj la o astra h 5 usi... (fibra + finisat + vopsit)...vreau sa dispara sigla si bara cromata, iar deschiderea portbagajului sa se faca de la buton....

un pret pe privat daca se poate

o seara buna

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 4749914)
salut...fa-mi si mie un pret te rog pt urmatoarele pt oltcitu meu:
- unit pragurile cu aripile spate si fata;
- finisate aripile spate unde au fost sudate(se vede in poze la ce ma refer);
- astupate gaurile de pe aripile fata pt lucasuri, de pe usi pt yale si de pe hayon pt stergator si maner (sunt astupate de mine si s-au crapat) si inca vreo 2 3 gauri de rugina(cea de pe usa soferului din colt de jos, cea de pe aripa stanga spate sub geam);
- astupate gurile de aerisire de deasupra capotei(una am astupato eu anu trecut si a crapat si cealalta n-am mai avut chit si n-am mai facuto);
- unita bagheta aia de la hayon cu aripile spate si cu plafonul(in dreptul stopului stang se vede mai bine, a fost unita de mine si s-a crapat);
Toate astea le-as vrea cu finisaje pt vopsit.
Am inteles ca aveti si vopsitorie, daca poti fa-mi separat un pret si pt vopsitorie completa.

Aveti PM! Multumesc

brotacel 30-11-11 15:29

sal de facut o bara clean la o super nova si prelungire capota cat ma costa ? ms

brotacel 01-12-11 17:53

2 Attachment(s)
Attachment 2247007

Attachment 2247008

thex 04-12-11 14:31

3 Attachment(s)
Farurile montate pe E39 si Megane in pregatire:D

IF-35-MYH 05-12-11 20:13

1 Attachment(s)
salutare baieti am si eu o intrebare imi puteti face la un i30 niste praguri ca cele din poza ???

hmv86 06-12-11 19:20

1 Attachment(s)
salutare baieti , imi face-ti si mie maine niste praguri si evazari spate ca cele din poza :)), ne vedem maine la garaj( daca sunte-ti acolo :) ) cu niste covrigi calzi :)

B 37 GPC 06-12-11 20:07

vreau si eu pentru vectra a spoilar fata,spate si praguri
poze si un pret sau daca ai mai facut asa ceva
multumesc!!!!

ban_f_2005 06-12-11 21:36

1 Attachment(s)
salut,cat ma costa si pe mine sa umflu aripile spate la un clio 1, 4 usi vreau exact cum ii la cielo acesta de lai facut:D ms

cata_kevi 06-12-11 22:37

Quote:

Originally Posted by ban_f_2005 (Post 4763306)
salut,cat ma costa si pe mine sa umflu aripile spate la un clio 1, 4 usi vreau exact cum ii la cielo acesta de lai facut:D ms

Quote:

Originally Posted by B 37 GPC (Post 4763002)
vreau si eu pentru vectra a spoilar fata,spate si praguri
poze si un pret sau daca ai mai facut asa ceva
multumesc!!!!

Quote:

Originally Posted by hmv86 (Post 4762881)
salutare baieti , imi face-ti si mie maine niste praguri si evazari spate ca cele din poza :)), ne vedem maine la garaj( daca sunte-ti acolo :) ) cu niste covrigi calzi :)

aveti pm, multumesc.revin maine cu noi lucrari

stefiPJJ 07-12-11 15:19

5 Attachment(s)
Despre asta am vorbit !

All times are GMT +2. The time now is 01:07.

- Copyright 2026 4Tuning