![]() |
Re: Onesti
am citit...in mare parte nu este chiar asa de explicit....dar mi se pare cam complicat....
|
ce am gasit mai nou....mi la dat unul din iasi...knd o sa termine ei o sa intrebam si de costo=uri sau altceva....oricum mai avem de mancat
|
ma bajetzi... pleaca lumea si nu poa sa aibe deloc incredere in deloc??? daca se uita cineva pe topicul nostru...sper sa pot sta mai mult maine dar...nu cred...oricum noi suntem niste frati. fratii nu se cearta...
|
Nu se mai cearta nimeni dex...:D
|
Quote:
dex!!!!! ce-ai patit mah ????? acum tradu-ne si noua te rog ce ai incercat sa scrii acolo |
hai mane ca ma stii... :D
|
sunt baiatu` ala care am spoos la o intrunire sa nu mai intre garda pe forum... poonem user shi pass la intrare ;)
|
bhai domnu` dexter da domnu si mai apari si tu...? halal patron :P...care`i viata ta ?tre sa vorbim sa ma sfatuiesc cu tine in niste treburi.
bafta, |
si app de gratar...hai mergem la poiana sarata de intr`o sambata...si care putem , dormim acolo la munteanu la casute..si noaptea frigem o bauta ca intre frati, vorba lu dex.
|
ar fi o treaba sa facem o astfel de iesire. da' nu numai intre frati. aduceti-va si surorile care aveti :lol:
|
=)))))=)))))))) " aduceti-va si surorile care aveti "
|
da...da bine zice Marius...:D
|
Care ai gemene mah?:))
|
Felicitari marius ai implinit 1500 de posturi...!! :)) tre sa dai de beut:))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning