![]() |
Re: Dacia 1310 HAI HUY
Quote:
|
Ii sta bine la cu jantele alea, daca le-ai avea pe toate 4. te astept la niste leduri de pozitii serioase, mai ales acuma ca ai W5W
|
Asta seara am facut o mica liniuta cu un Ford Scorpio 2.0 benzina , viteza 1,2,3 l-am facut la distanta de 1 metri intre masini apoi sa dus, deci in primele viteza manca asfaltu , apoi mi sa impuscat platina =)))):lol::lol: dar am schimbato nicio p:lol::lol:roblema , urmeaza sa schimb telescoapele pe spate ,cablu de frana de mana apoi sa vad cand se organizeaza la carrefour cursele de indemanare pentru a participa din pacate am inteles ca nu se mai tin pe 8-9 octombrie acums a vedem...
|
Salutare.namai postat mai nimic pentru ca nuprea am mai facut nimic la masina,
In schimba am probleme dinou cu franele , am incercat astazi sa fac o aerisire pe la pompa primele conducte e ca si cum nar baga deloc celelalte 2 cand aerisesc sare cu presiune, cand dau in frane franeaza doar fata spatele nu,credca devina este pompa , si vreau so schimb.Am inteles ca cele mai bune pompe sunt acelea de papuc diesel si pompele de pe nova , asa este ? |
Quote:
|
Va dau o veste proasta in seara asta am strambat dinou puntea la masina mult mai grav ca prima data :cry::cry: spre uimirea mea flansa nu a avut nimic,janta sa strambat umpic cam rau , off sensu masi de cand am avut boala pe el sal fac tot in drift acu il facui prea bine si dadui in final cu ea in bordura.Acum namai putut sa ajung acasa cu ea pentru ca masina mergeam de-a doua cu ea taras revin cu poze sa vedeti in ce stadiu este maine credca caut alta punte :sadblinky oricum aveam rulmenti dusi,cablu de frana de mana numai era bun , credca merge sa iau tamburi de pe asta si sa-i pun la cealalta...
|
13 Attachment(s)
Gata astazi am muncit umpic am schimbat si puntea am luat alta , urmeaza sa schimb si janta, am luat doar puntea fara saboti, fara tamburi , intrucat am montat de pe a mea ,multumesc pretenului meu mecanic "BACIU" asa am iesit mai ieftin puntea care am strambato acum sta la fier vechi :)))
|
Astaseara am pus termostatu la loc acum motoru merge mult mult mai bine in aprametri normali apa sta la 90 de grade, ianitne nu trecea de 65....maxim 70 deasta credca si consuma mult intrucat motoru era mai mult rece, am achizitionat si o alta janta la fel ca cele de pe masina sa mut cauciucu pe ea, urmeaza saboti noi si cablu de frana de mana e aproape pregatita pt iarna asta :lol:
|
Ce usor se schimba piesele la voi...:D.
Urata treaba cu puntea...fi mai atent data viitoare "and drive safe". Per total imi place, e frumoasa si ingrijita patriota. Daca tot ai numarul situat mai jos, pe bara fata, de ce nu unesti ( make it clean ) bandoul, in golul de la numar? |
Quote:
|
arata bine masina te-am avzut ieri in zona interex ;)
|
De ce nu te orientezi spre niste jante de aliaj cu et cat mai mic?
|
Quote:
|
Quote:
Bafta la modificat |
1 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:49. |