Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia 1310 HAI HUY (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/215094-dacia-1310-hai-huy.html)

DJBOSS 12-09-11 13:51

Re: Dacia 1310 HAI HUY

Quote:

Originally Posted by MH-04-KWG (Post 4580668)
frumusica masina , dar , dc o vinzi :D ?

cum so vand :shock: ........nui de vanzare posibil ai vazut acel psoter de pe luneta din spate care era reclama cu VTM de la ranca si ai crezut co vand :lol::lol: masina nui de vanzare

ovidiu89 12-09-11 14:03

Ii sta bine la cu jantele alea, daca le-ai avea pe toate 4. te astept la niste leduri de pozitii serioase, mai ales acuma ca ai W5W

DJBOSS 12-09-11 22:30

Asta seara am facut o mica liniuta cu un Ford Scorpio 2.0 benzina , viteza 1,2,3 l-am facut la distanta de 1 metri intre masini apoi sa dus, deci in primele viteza manca asfaltu , apoi mi sa impuscat platina =)))):lol::lol: dar am schimbato nicio p:lol::lol:roblema , urmeaza sa schimb telescoapele pe spate ,cablu de frana de mana apoi sa vad cand se organizeaza la carrefour cursele de indemanare pentru a participa din pacate am inteles ca nu se mai tin pe 8-9 octombrie acums a vedem...

DJBOSS 21-09-11 17:14

Salutare.namai postat mai nimic pentru ca nuprea am mai facut nimic la masina,
In schimba am probleme dinou cu franele , am incercat astazi sa fac o aerisire pe la pompa primele conducte e ca si cum nar baga deloc celelalte 2 cand aerisesc sare cu presiune, cand dau in frane franeaza doar fata spatele nu,credca devina este pompa , si vreau so schimb.Am inteles ca cele mai bune pompe sunt acelea de papuc diesel si pompele de pe nova , asa este ?

BR-02-UUT 21-09-11 17:32

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 4598435)
Salutare.namai postat mai nimic pentru ca nuprea am mai facut nimic la masina,
In schimba am probleme dinou cu franele , am incercat astazi sa fac o aerisire pe la pompa primele conducte e ca si cum nar baga deloc celelalte 2 cand aerisesc sare cu presiune, cand dau in frane franeaza doar fata spatele nu,credca devina este pompa , si vreau so schimb.Am inteles ca cele mai bune pompe sunt acelea de papuc diesel si pompele de pe nova , asa este ?

eu stiu de cea de papuc diesel acuma nush de nova eu zic sa pui de diesel ca ii mai eficienta parerea mea asta e sfatu meu

DJBOSS 27-09-11 00:23

Va dau o veste proasta in seara asta am strambat dinou puntea la masina mult mai grav ca prima data :cry::cry: spre uimirea mea flansa nu a avut nimic,janta sa strambat umpic cam rau , off sensu masi de cand am avut boala pe el sal fac tot in drift acu il facui prea bine si dadui in final cu ea in bordura.Acum namai putut sa ajung acasa cu ea pentru ca masina mergeam de-a doua cu ea taras revin cu poze sa vedeti in ce stadiu este maine credca caut alta punte :sadblinky oricum aveam rulmenti dusi,cablu de frana de mana numai era bun , credca merge sa iau tamburi de pe asta si sa-i pun la cealalta...

DJBOSS 27-09-11 18:30

13 Attachment(s)
Gata astazi am muncit umpic am schimbat si puntea am luat alta , urmeaza sa schimb si janta, am luat doar puntea fara saboti, fara tamburi , intrucat am montat de pe a mea ,multumesc pretenului meu mecanic "BACIU" asa am iesit mai ieftin puntea care am strambato acum sta la fier vechi :)))

DJBOSS 29-09-11 01:28

Astaseara am pus termostatu la loc acum motoru merge mult mult mai bine in aprametri normali apa sta la 90 de grade, ianitne nu trecea de 65....maxim 70 deasta credca si consuma mult intrucat motoru era mai mult rece, am achizitionat si o alta janta la fel ca cele de pe masina sa mut cauciucu pe ea, urmeaza saboti noi si cablu de frana de mana e aproape pregatita pt iarna asta :lol:

Devu 05-10-11 22:06

Ce usor se schimba piesele la voi...:D.
Urata treaba cu puntea...fi mai atent data viitoare "and drive safe".
Per total imi place, e frumoasa si ingrijita patriota.
Daca tot ai numarul situat mai jos, pe bara fata, de ce nu unesti ( make it clean ) bandoul, in golul de la numar?

DJBOSS 06-10-11 00:25

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 4627080)
Ce usor se schimba piesele la voi...:D.
Urata treaba cu puntea...fi mai atent data viitoare "and drive safe".
Per total imi place, e frumoasa si ingrijita patriota.
Daca tot ai numarul situat mai jos, pe bara fata, de ce nu unesti ( make it clean ) bandoul, in golul de la numar?

da asa este ai dreptate, am in plan si asa ceva ,multumesc de aprecieri si de sfaturi

cipry02 08-10-11 16:01

arata bine masina te-am avzut ieri in zona interex ;)

andreibadea 08-10-11 19:01

De ce nu te orientezi spre niste jante de aliaj cu et cat mai mic?

DJBOSS 08-10-11 23:14

Quote:

Originally Posted by andreibadea (Post 4632500)
De ce nu te orientezi spre niste jante de aliaj cu et cat mai mic?

Acum trec printr-o perioada mai proasta cu finantele , cu siguranta vor fi si ceva jante frumoase cu un et mai mic,oricum iarna se poarta tablele,voi pune jantele de la opel"pe14" pe acelea am cauciucuri de iarna ,sper ca dupa ce trece sezonu de iarna masina sa intre la vopsit si sa achizitionez si acele jante.La masina nu am mai facut nimic doar plimbari si atata tot

andreibadea 10-10-11 00:40

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 4632937)
Acum trec printr-o perioada mai proasta cu finantele , cu siguranta vor fi si ceva jante frumoase cu un et mai mic,oricum iarna se poarta tablele,voi pune jantele de la opel"pe14" pe acelea am cauciucuri de iarna ,sper ca dupa ce trece sezonu de iarna masina sa intre la vopsit si sa achizitionez si acele jante.La masina nu am mai facut nimic doar plimbari si atata tot

Daca te incanta... Am 2 seturi de jante 4x100... unele pe 13'' altele pe 14''... Nu vreau cerul si pamantul pe niciunele.

Bafta la modificat

meint 10-10-11 07:18

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 4559578)
Azi am facut mai multe poze asa ca am lipit si folia pe faruri " doar pentru poze si cateva plimbari pana seara prin oras " acum poze cu huy 8)
https://www.youtube.com/watch?v=bLr1gGXhNRc

arata bestial masina cu folia aia pe faruri..pacat ca nu este permis asa cva.chiar ii sade bine.si culoarea masinii ii da un aspect deosebit. se vede ca ai grija de ea si iti place sa muncesti,sa o intretii. e bine ca nu iti bati joc de ea ca restul romanilor:)). am si eu o daciuca ca a ta,din 95,cu bord cn. e undeva la valcea,si nu mai are frane...s-au spart conductele.si imi este cam sila sa o aduc la bucuresti,si nici nu am banuti ca sa o modific,asa ca deocamdata ma dau cu meganeul si mai fac cate ceva la asta. dar dacia aia vreau sa o fac frumos,la fel ca machetutza;)). uite o poza cu daciuca si meganeul in vizita la bunici:))

All times are GMT +2. The time now is 22:49.

- Copyright 2026 4Tuning