![]() |
Re: E46 - TM 77 EEE
pare biness :))
|
Quote:
|
quze ... ms ms :lol:
Kedy ... nu, astea raman... merg pe kitu' original m3.. |
Quote:
|
caius poti sa comanzi un taxi,sti tu despre ce vorbesc ....ca doar e soare:D:D
|
ca raspuns la intrebarea ta.....dupa ce am vazut aseara am ramas socat.... e chiar ce trebe si imi place mult cum a iesit, si sti ca nu vb aiurea..dar cel mai important dupa cum a spus si bunul nostru prieten Baciu tie tre sa-ti placa si sa fi multumit, in rest nu prea conteaza asa mult. in fine iti doresc tot binele din lume si la cat mai mult tuningarit. TOT ASA BROOO.....;););)
|
chiar e ce trebuie ! felicitari tie si baietilor care au lucrat la ea !
|
Quote:
|
sincer , sinecer acuma tu chiar esti in un mare film de actiune in care esti actorul principal si singurul ! :))) sper ca reactiiile sa fie care mai dde care si mai flatante =)))
|
Quote:
ba .... nush de lucrat dar eu cu leo am stat cel mai mult pe langa ea! deci ...trage concluzii :)) |
Ma Caiuse :oops:tu o faci frozen gray si nu zici nimic la nimeni...
|
Quote:
|
frumoasa lucrare...bravo se vede ca ai gusturi bune
P.S o prinde mai bine jantele de M3 te apropi de advar mai bine cu ele decat alea de seria 7 ;) |
am vrut sa iti zic ca rosu e rosu, mare fraier ai fost k nu ai facuto rosie :| asta e, o sa iti paraaaa tareeee rauuuuu !!!:rolleyes2
|
Kedy .. vedem ce o fi pe viitor....
SB09HMM .. :lol: da vam_19 thx bro .. pt tot... sustinere/ajutor :D madutz2006 .. asa e, ms ptr apreciere und_Alexx ... :lol: da frate, jack sparrow sunt daflyer_oradea .. ma nu e chiar frozzen ... :lol: cristi_phj ... vedem pana la urma care raman ... inca nu sunt hotarat.. TM 77 ADF ... dupaia zicea lumea ca te-am copiat... :lol: oricum mie-mi place si asa cum ii ... ca soarele... :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:23. |
- Copyright 2026 4Tuning