![]() |
Re: VW mk2 84
e foarte frumoas pana acuma..tine-o tot asa.
|
da nu ma inebuni ca ti-ai luat cbr.?
. :D :P |
Quote:
Quote:
Stii ce inseamna 106 cai pe 2 roti? :D ... |
daaa.. am fo odata pe o bicicleta. .:)))) :P
|
Re: Old School 85' GOLF 1.6 Turbo Diesel + Intercooler
3 Attachment(s)
O sa va arat ce am mesterit eu la td :
culoare : tornado red, wheels : rh 15' engine : 1.6 SB td+ic, suspensie de g60 exterior : oldschool 8) |
stai calm ca o sa se vina cu idei dastea... pune-i kit de 90 usa fara triunghi :lol:
|
si cine ii baga in seama? :lol::lol:
|
bagatorii de seama :))
|
18 Attachment(s)
poze din timpul workului.
vopsea : de la klar, lacul : standox. |
f tare cabina de vopsit....
|
Unde ai vazut tu scris "cabina de vopsit" ?
:lol::lol::lol: |
asa m-i sa parut...scz:-)
|
Quote:
daca te uiti atent o sa vezi ca arata mai bine ca multe masini de pe forum chiar daca nu e vopsita la cuptor( poate este,asta nu stiu nici eu)si daca e vopsita intr-un garaj ce are??iese praf?nu e bai..se polisheaza si iese bine.. important e ca a iesit foarte bine,asta din ce se vede in poze:D ma gandesc ca e mai frumoasa culoarea in realitate. Bafta multa cu golfuletul'..si multi multi km fara incidente:) te salut. |
Re: Golf 2 - Old school 85' , 1.6 Turbo Diesel + Intercooler
Quote:
@ulie.cozmi : Multumesc, la fel si tie. Ma bucur ca ai realizat/vazut ce am facut eu, cu mana mea. Nu am dus masina la vopsitor cum au facut-o altii, ci am facut-o eu cap coada. Este un daily driver, care vrand nevrand.. o sa primeasca cate o usa in parcare, o zgarietura de la vecinu, o minge peste capota s.a.m.d. Cuptor o sa vada doar G60-ul, care merita mult mai multa atentie. ONTOPIC : Ieri am rezolvat electrica, cautat firul de la turometru(rosu+negru), am primit alternatorul de la Brasov cu mufa W, care din pacate doar interiorul l-am putut folosi, astfel incat am fost nevoit sa fac un transplant in carcasa mea veche, dupa care am tras firul de la W pana la instalatie/panou (am avut firul taiat la iesire in compartimentul motor). Acuma vad si cu cate ture ma dau ;) Luni ma duc la fratii mei unguri sa-mi regleze motorul si sa o "aditiveze" ca sa am vreo 100 de cai. Weekend placut la toata lumea 8) |
Re: Golf 2 - Old school 85' , 1.6 Turbo Diesel + Intercooler
2 Attachment(s)
dee deeee powa'
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:22. |
- Copyright 2026 4Tuning