![]() |
Re: B 89 Wrc
Quote:
|
Quote:
P.S.: topicu asta se numeste B 89 W R C !!!!! |
Quote:
te rog frumos abtinete uneori ca nu faci nimic altceva decat sa te trezesti ca musca in lapte |
Quote:
P.S. SI LOGANU E TOT O DACIE MAI FRANTUZITA, SI NU REUSESTI SA FACI TOT CE FACE UN GORDINI |
Pacat ca acel wrc de arges a sfarsit asa sper ca nu si wrc-ul din buc va sfarsi asa:(:(
|
Quote:
|
felicitari pt masina...am citit aproape toate paginile...60%off topic...
si totusi n-am vazut o poza cu interiorul... |
1 Attachment(s)
interiorul este unic a fost amenajat de o firma specializata pe acest domeniu ....feng shui Style (Scz de off topic:D)
|
logan 1.4 laureate nu m-am luat de tine ci de ja rule
apropo ja rule ce legatura are faptul ca u cunosti masina 89 wrc cu faptul ca baiatu a zis ca a mai existat o dacia aproape identica??? |
Multumesc SirNenea credeam ca asa sunt primiti astia noi.chiar nu stiu cu ce lam deranjat p Ja Rule. poate k il deranjeaza numele meu k presupun k pozele care leam pus nu sunt chiar asa de urate.........
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
simpatica doar culoarea ... dar mult off topic By Ja_Rule |
Eu unu nu stiu ce cauta dacia asta pe topicul lui WRC, nu au nici un numitor comun in afara de literele de la numar. Nu are pic de linie,se vede chitul nefinisat si lipsa de simetrie. Plasa aia din fata, cozorocul de la luneta, pragurile din targ si stickerele fac totul. Si multe altele, nu intru in detalii. Nu cred ca exista om cu bun gust caruia sa ii placa masina aia.
Poate este un exemplu : asa nu! Bine, sunt altele si mai urate, dar nici cu asta nu imi e rusine. Imi pare rau daca s-a suparat cineva, dar sunt sigur ca multi oameni cu bun gust impartasesc ideile mele. Va pupa tata! |
Quote:
B 89 W R C .. nu Ag nu Ar .. tot ce depaseste linia de centura a bucurestiului P.S.: SirNenea iti plac comentariile pe care tu le`ai incurajat in acest topic? nu stiu care dintre noi era filozof daca tacea :) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning