![]() |
Re: E36 - Bmw
Daca mergi pe verde fa-o British Racing Green, standox aveau pe site un link unde dadeau gramaje si compozitie la cam toate culorile de la bmw si nu numai.
|
Quote:
LSB si BRG, sunt culori cu care joci la ruleta. E greu sa o scoti la capat cu ele. Pe o masina pot arata fenomenal, pe alta total opus. Eu pun pariu ca nici LSB si nici BRG nu ar arata cum trebuie pe masina asta. NU ZIC URAT, dar nu cum trebuie. Pana acum singurul care a scos LSB pe pisica la capat, si sa arate cum trebuie e Synkro.Si asta datorita kitului Rieger cu evazari, jante, 4 tobe, etc. Mareane, eu zic sa mergi la SIGUR, cu BostonGrun (eventual custom), sau DakarGelb ( eventual galben lambo, e mai intens ), jante decente si folie 60% si e fitza. Concluzie: Verde ai avut, as merge pe galben ;) |
Quote:
|
Quote:
Mareane alba tata...alb 13 |
Quote:
Skillzule nu vad de ce nu ar sta bine laguna seca p masina :D ??? stiu ca e o culoare diferita :D dar eu stiu ce am in cap,stiu ce va mai primii masina :D in nici un caz nu o voi vopsit laguna seca si ramane motorul de 4 pistoane :D,in nici un caz nu o vopsesc laguna seca si ramane cu tablele rosii :) si sa fiu sincer cand mi-am luat fosta pisica cea verde am zis ca o voi vopsi Dakar Gelb :D.. folie p faruri (proiectoare am smoked) folie p geamuri:D trantita blana:D jante cu miezu negru buzele polis :D...azi ma duc sa cumpar vopseaua :D dupa ce imi pun cauciucurile p masina :D..va anunt ce am cumparat :D |
Si totusi skillzule cand ma uit la filmu asta inghit in sec :(
https://www.youtube.com/watch?v=fXOa8Kmn1Bw&NR=1 |
Quote:
Se prezinta extrem de bine si culoarea si jantele.....si modelul.:yikes: |
Pushcarie de om! Varu' Marean Capiatu' de la Capitala! :lol:
Daca o faci verde fa-o verde Cosmote arde-te-ar focu' sa iesim cu "ecologicilii" pe strada! Hai vere, cand tai porcu' ala sa mananca sh gura nostra o shunca sh-un shoric d'ala, zau? Cu sare, cu ceapa de apa..., cu tzuica! :-P |
Quote:
cand sa taiem porcu :D:D??zi tu ?:D ca ii taiem urechile :D |
Quote:
Prea mare discutia asta, trebuie sa ne certam la un suc pe tema asta :lol: |
fa-o frate "yellow submarine":lol: https://www.youtube.com/watch?v=pb8FQuz2-1Q&NR=1
cea mai sigura si mai "nepretentioasa" culoare este dakar yellow(cu bandourile negre);ptr celelalte 2 exista cam 40%sanse sa nu atingi exact nuanta...si apoi sa regreti ca nu e ceea ce ar trebui...oricum ultima ddeciie e a ta mai ales ca e vopsea nu autocolant sa zici ca te-ai plictisit si sa il dai jos in 2 secunde. si unabucata dedicatie de la mine: https://www.youtube.com/watch?v=UePtoxDhJSw |
8 Attachment(s)
eu zic ca gata sa te hotarasti o data la ce culoare o faci ca au inebunit baietii astia pe aici cu tot felul de culori.
eu propun: daca as fi in locul tau as alege albastru............... |
4 Attachment(s)
la asta te-ai gandit ? :D
|
macar ai de gand sa vopsesti/colantezi si in interior la usi si pe la motor ?:D Ca daca nu arata al dracu de urat... oricum estetic e mult mai frumoasa vopseaua dar are si pret. Daca colantezi sper sa ai parte de profesionisti:):)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:58. |
- Copyright 2026 4Tuning